Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2.B&O Cross Duatlon Yarısı

Scudo
Guze ve hos bir yaris gerceklesti tskler katilan ve organizasyonda bulunan herkeze

Tecrubeler yasandi
Camurun tadina bakildi
sucuktan once
yarisin tadina varildi

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
evet cok guzeldi hersey, emegi gecenlere ben de tesekkur ederim. sabah besiktasta bir ara bu kadar bisiklet bu kamyonete nasil sigacak diye kara kara dusunurken gordum ki tekerler sokuldu, seleler cikartildi, aralara karton konuldu, 2 sira yapildi ama sonunda kimsenin bisikleti disarida kalmadi. benimkisi de minibuste ayricalikli :)) olarak sira arasina alindi ve hepimiz ormana vardik. sonrasi hummali bir hazirlik ve muthis yaris. bu vesile ile yeni dostlar edindim ve cok mutlu oldum. sohbet sirasinda isim ve adreslerini alamadigim gultepe'de oturan 2 arkadas da bana bilgilerini bildirebilirler mi? tesekkurler herseye.

organizasyonu düzenleyenlere,katılanlara orada bulunamayıpta gönülelri ile bizleri destekleyen tüm spor severlere teşekkür ediyorum ve yeni organizasyonlarda görüşmek dileği ile bol pedallı günler sizlerin olsunnn ;)

BIKE&OUTDOOR olarak organize ettiğimiz Cross Duatlon yarışını 53 sporcunun katılımı ile gerçekleştirdik.

http://img258.imageshack.us/img258/2637/startzi0.jpg

Katılan ve bize destek veren herkese gönülden teşekkür ederim.

Özellikle bazı kategorilere ilgi fazlaydı.Bir önceki yarışa göre 16-23 yaş genç erkek,bayanlar ve Amatör erkek kategorilerinde katılım yüksekti.

Alt yapı için genç yetenekleri görmek beni çok sevindiriyor.
Genç sporcuları yetiştirdiğimize inanıyorum.

http://img264.imageshack.us/img264/7257/yama2vx2.jpg

http://img413.imageshack.us/img413/6323/mertbx3.jpg

• Beğen
Tepkiler: Mert Bağcılar
İlk koşu sonuçlarında Yasin Alperin arkasındaydı, ama Yasin önde gibi görünüyor. Sonuçları kim yazdıysa eli sürçmüş... Yasin Alper'in 6 saniye arkasındaydı yani...

@XCM

YASİN YAMAN 21:46 sn 57:00 sn 1:17:00 sn
ALPER UZUNKALE 24:40 sn 1:02:00 sn 1:19:32 sn
TUNCA GÜRKAN 25:33 sn 1:10:30 sn 1:26:43 sn

Ufak bir yanlışıklış olmuş alper zamanı büyük ihtimalle 21:40 dı :)

@XCM
Yanlışı yanlış mesajla düzeltmeye çalışıyoruz....:(

bu organizasyonu yapan arkadaşlara çok teşekür ediyorum gerçekten çok güzel olmuş devamında başarılar diliyorum

• Beğen
Tepkiler: Bora TİRKİ
sahibi benim baska var mı?

fotoyu cekerken soyle demistiniz....cekiyorsunuz ama bize donmuyor..ben bir tane cekmistim ve sagolsun koray sahiblerini buldu...saglıkla kalın

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Merhabalar;

Orda değildim ancak olmayı isterdim, güzel geçtiğinden kuşkum yok, herkes bu tür organizasyonlara destek verdikçe daha çok kitleye ulaşacağımıza inanıyorum herkese bol pedallı günler...

Mert MIZIRAKÇI

@mert mızırakçı

Mert Bey organizasyon sizden destek bizden

( NOT : Ileride Daha Fazla Katilim ve Daha Orjinal vede zorlu PArkurlar Bekleriz )

Bence de, mesela bisiklette iniş kısmı zorlu ve teknik olsa çok daha zevkli olurdu..

o yarışta ciddi anlamda koşucu olan ama dağ bisikletine ilk kez binenler de vardı arkadaşlar. sadece kendimizi değil, yarışa katılan tüm kitleyi düşünelim lütfen
daha ciddi inişler isteyenleri UCI yarışlarına da bekleriz

• Beğen
Tepkiler: msd_57
@muamyildiz

Benim temennim bu organizasyonun ileriki aylardada&yılllarda ve tabiki katilim sayisinin da artarak ilerlemesi ( tabi katilimcilarinda kendilerini gelistirerek ) ve ciddi anlamda hatri sayilan bir organizasyon olmasi ve devamliliginin olmasi ve tabi bu gelismeler sonucu etaplardaki degisiklikler ile daha ileride isim sahibi olmasidir.

Neden olmasin ?

evet mehmet neden olmasın ?

bizlerin katılımları ile ve her defasında dahada güzelleşen organizasyonun uzun yıllar devam etmesi ve gelenek haline gelmesi için hep beraber bu işi omuzlayıp ileriye taşımalıyız.

Geri