ATALAY16
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.841
- İsim
- Fatih Mehmet ATALAY
- Bisiklet
- Sedona
bisiklet değilde sigma bc16.12 kablolu var elimde kablosu kopuk sadece 2 kablo el ile bilreştirilip bant yapılcak 50 tl den satışa koydum kimse dönüp bakmıyor bile keza ön arka nevola mekanik caliperler var içinde balataları dahil 100 tl ye de onu koydum bakan soran yok yine piyasa acayip oldu
Hangi gravel modelini aldınız bende bakıyorum da çok kararsızım
@Batuhan Köksal aa çok pardon kardeşim yav ben letgo vs sitelere de koydum da onun fiyatını 50 tl ye çektim evde elektirik bandı falan da yok o yüzden uğraşmadım açıkcası yoksa tamiri zor değil
@Batuhan Köksal beni de yanlış anlamayın da 100 tl ye kapalı kutu kim satıyor :d
(link)
@Batuhan Köksal şuan bantladım çalışıyor yani artık çalışan ürün
Cunda'nın 7 viteslisini geçen hafta beko mağazasında 1400e gördüm, internet fiyatlarını çok şişirmişler..Şu arkadaşı 7 ay yada 8 ay önce 900-1000 tl arası fiyat almıştım sıfır mağazadan. sonra vazgeçtim. şuan fiyata bir bakın. 7-8 ayda bunun fiyatını ne arttırmış olabilir ki. altından kıymetli
257754 dosyayı görüntüle
Aslında çok memnundum ve satmayı düşünmüyordum. Bir gün zincir sökme aparatı almaya gittim büyük bir bisiklet mağazasına. Orada hep aklımda olan bianchi'nin henüz zam yememiş bir modeli duruyordu. 1 ay içinde zam gelecegini söylediler. Ben de onu alınca peugeot'yu sattım.@Ceasar Bravo peki pejo'yu satma sebebiniz neydi?