Scudo Sports

2.el bisiklet alırken neye dikkat etmeliyim?

Tepki
0
Bisiklet
Bianchi
2.el bisiklet almayı düşünüyorum. Bisikletlerden fazla anlamıyorum. Bisiklete bakmaya gittiğimde nelere dikkat etmeliyim nasıl test etmeliyim?

Scudo
Kadro ve donanım üzerindeki çatlak, kırık, vuruk.

Jantın yanakları, jant akortu, jantın iç yüzeyi(iç lastiğin deydiği yer). Fren papuçları.

• Beğen
Tepkiler: egemen akın
vites sisteminde bir bozukluk olup olmadığını nasıl anlayabilirim?

Arka tekeri kaldırıp pedalı çevirin ve vites attırın, imkanınız var binmeniz daha iyi olacak.

İhsan Beyin dediklerine ilaveten, bisikleti İzmir'de tanıdık bildik belli başlı bisikletçilerden almakta fayda var, merdivenaltı yerlerden, bitpazarından vs. bisiklet almak risklidir. Bende İzmir'de yaşıyorum muhtemelen siz de biliyorsunuzdur ama aşağıda yazdığım herkesçe bilinen bisikletçilere gidip ellerinde 2.el olup olmadığını sorabilirsiniz, birçoğunda temiz garantili 2.eller oluyor. Mesela Bornovaya yakınsanız Selim ustaya bir uğrayın güzel 2.el bisikletler görmüştüm onda.

1-Delta Bisiklet/Alsancak
2-Sundu Bisiklet/Alsancak-Çankaya-Bostanlı
3-Seda Bisiklet/Karşıyaka
4-Parkur Bisiklet/Güzelyalı
5-Selim Usta/Bornova
6-Doruk Bisiklet/Güzelyalı

• Beğen
Tepkiler: egemen akın
2. el bisikelt alırken çalıntı olup olmadığını nasıl anlayabiliriz. internette bi bisiklet buldum ama baya uzak bi şehirde. gidip alma gibi imkanım yok. kargoyla alacam. çalıntı olup olmadığını nasıl anlayacağım? bisikleti alacağım kişi de başkasından almış

@timelapse çalıntı olup olmadığını faturadan anlarsınız. Ayrıca bisikleti görmeden kesinlikle almayın. Gitme imkanı yoksa tanıdık birini bulup baktırin.

Geri