Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2. el ilanlarınızı nerelere veriyorsunuz?

yeni favorim Letgo. Basit, hızlı. Sahibinden'de 1 yıla yakın duran ilan letgo'da 3 günde gitti...

• Beğen
Tepkiler: ernaltnts
Scudo
Let go çok işlevsel. Saat 15:30 da ilana koyduğum bisikletimi aynı gün saat 16:30 da sattım. İki gün sonra da let go aracılığıyla çok güzel bir bisiklet aldım

• Beğen
Tepkiler: sspl
2. El bir ürün satacaksam yada alacaksam sahibinden.com tek tercihin bir çok ürün aldım sattım hiç bir sorun yaşamadım

Forum, sahibinden ve Facebook ikinci el grubu. Denildiği gibi sahibinden'de çok ilginç takas teklifleri geliyor, Giant Revel ilanımıza yanlış hatırlamıyorsam elektrikli süpürge teklifi gelmişti :D:D

sahibinden sitesinde ilan açarken, ilanın en sonuna "lütfen takas teklif etmeyiniz" diye not düşerseniz kimse takas teklifi yapmıyor haberiniz olsun :)

Letgo da esra esra kullanıcısı, van RYSEL kaska 350 lira istemiş. Gardaş bak dekatlonda 190 lira sıfırı dedim, hem beni fırçaladı, ardından engelledi sonrada fiyatı 225 liraya çekti. Letgo tam bir kör tutarsam fena yaparım yeri. Biri Bir majorette oyuncağa 150 lira istemiş, 45 lira halbuki sıfırı. 45 lira vereyim dedim engelledi. Dikkatli olun.

hortlatalım, sahibinden ve letgo harici güvenilir var mıdır bildiğiniz?

Bisikletle ilgili tüm parçaları, aksesuarlari sahibinde üzerinden sattım ve hala devam.. Bisikletforum marketede koyuyorum ama kimse almadı :)

• Beğen
Tepkiler: juımpthescene
letgo ölücülerin yeri sahibinden de ciddi alıcılar var

Bir ürünün satılabilir ikinci el fiyatı vardır. Geçen hafta bir bisiklet aldım, 20 in sürdüm ama belim ağrıdı. 1000 liraya aldım, üzerine 200 de aksesuar aldım 1150 liraya satıyorum derseniz, bisikletforumda satamazsınız. 1000 liralık bisikleti taksitle 150 x 7 taksit alabilecek adam neden size peşin versin? Dahası, 1000 liralık bisikleti 800 e de satmanız epey zor. İdeali sıfır fiyatın yüzde 60 idir. Ürün eskidikçe bu fiyat düşer. Çok nadir bir seridir. Türkiye de 10 bayiye birer tane düşmüştür. İşte o zaman meraklısı o bisiklete 1100 lira bile verir.

sahibindenden az önce inceledim, 8-9 tane vardı bisiklet. GET ile tabi arıyorum ben, onları da google a aratıyorum oraya koymuş 4200 e 0 ı zaten 4300. Yani, millet çok mu akıllı bilemiyorum :D

bana birde ya öğrenci ya emekli denk geliyor. muazzam bir psikolojik baskı unsuru olarak öğrencilik vs emeklilik kapışır ama ikinci el dünyasının acıması yoktur evlat. timsah göz yaşlarına kanmayacaksın.

Geri