Scudo Sports

2. El kron xc 150 veya 250 alan arkadaşlarim var mi?

Tepki
1
Hocam salcano ng650 ve ikisi karsilatirilmis kimi 2. Ellerin sagi solu kiroliyo diyor sizde boyle sorunlar oldu mu?
Bilgilendirirseniz sevinirim.tesekkurler

Lenovo P70-A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@gstahsin_tasdemi

Bütçenizin düşük olduğu varsayımıyla yazıyorum zira bütçesi geniş biri zaten bu markaları tercih etmez.

Giriş seviyesinde ikisinin de hidrolik frenli modelleri şehiriçi sağa sola gitmek için vs. kullanılabilir.

Ama öyle kaldırımdan merdivenden atlayım zıplayım derseniz fazla dayanmazlar. O niyetle bir kullanım yapacaksanız Dirty Jump almanızı tavsiye ederim.

İkisi arasında kalırsanız KRON'u tercih edin.

Zira kırılan kadroları faturası olması koşulu ile değiştiriyorlar.

Yani ikinci el bisiklet alıyorsanız vs faturası varsa sorun olmaz. Yoksa çalıntı olma olasılığı yüksek o durumlarda da hem polis cihazı sizden alıp sahibine teslim ediyor hem de adli ve hukuki yaptırımlarla karşılaşabilirsiniz.

@Halilibrahim
Evet hocam bütçem az normalde bende surf fs var Bianchi ama uzun yol da yoruyor hala satmak ile satmamak arasindayim bu bisikleti de alir olursam bi de memnun kalmazsam uğraşırim diye korkuyorum o dediğiniz jump bisikleti hic duymadım ikinci eli ne kadar sizce? Bi de hidrolik frenler bakimi masrafli oluyor dediler bi de bizim oralar yokus dag bayir cukur cok mecbur atliycaz napacam?

Aşırı kararsızsan Bütçeni arttırmayı bekle ve elindeki bisikleti daha iyi tanımakla birlikte bisikletler hakkında bol araştırma yap. Bunlardan sonra buraya sadece tek-tük soru için belki geleceksin. Nitekim sorabileceğin soruların cevabı forumda %90 mevcuttur.

Onun haricinde en fazla yeni bisikletim diye göstereceğin bir konu olacaktır herhalde

Ha bunları dinlemeyeceksen naçizane fikrim şunlardır;

Bisikleti tamir etmeyi öğren, bu sayede hiç bir bisiklete kötü diyemezsin.
7/24 dağ bayır çamur değilse disk freni boş ver. Lastiği durdurmak kolay, bisikletin durması gerekiyor.
Yol bisikleti de, dağ bisikleti, marketi de aynı. Pedala basıyorsun. Paragraflarca yazılan ayrıntılara takılma

KASK AL!

- Her gün 2. El market bisikletiyle okula giden biri

@DutPekmezi
Hocam surf fs var uzun yol icin fazla agir 17 kg ve 24 jant senin fikrin yok mu hem ailem zorlar bi bisiklete o kadar para verilir mı diyor fazla cikamam yaza almam lazım

eğer asfaltta kullanıcaksanız boşuna mtb lere bakmayın. şehir bisikletlerine bakın. yerli modellerdede mümkün mertebe sedona ya bakın.
Bütçe ne kadar?

• Beğen
Tepkiler: DutPekmezi
Valla benim arkadas xc250 satti 500 e, sifir gibiydi alet. Hicbir sorunu yoktu.
Ben de crs600 sattim 500e o da sifir gibiydi.
Aldigin kisiye bagli :D

@serkant yakıt
400 450 asfaltta kullanicam ama çukur yokuş vs de var

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Eyvallah [emoji3]

bütçene göre 2. El sitelerini aran zamanla illaki bir şey bulursun. Dedikleri gibi asfalttan çıkmayacaksan dağ bisikletlerinin yüzüne bakma, yapılan en büyük hatalardandır.

Seni, yaşam tarzını, aile düzenini, bütçeni bilmeden sallamak istemediğim için konuşamıyorum. Son sözüm şudur;

Araştır, düşün ve kendin yap.

@DutPekmezi
Hocam oylama yaptım simdi mtb dedi cogu ve mtb mantikli cunku yokus var yol bsiikletinde amortisör yok amortisörun cok faydasi var o yuzden mtb sence? Fikrini alayım hocam lütfen

şehir bisikleti al ve o bütçeyle alıcağın bisikletlerdeki amortisör sana gereksiz ağırlıktan başka birşey olmicak. ben kendi kullandığım şehir bisikletindekini bile sökme yerine düz maşa takma derdindeyim. rampalarda enerjini emicek. 28" bir şehir bisikleti seni her türlü mutlu eder. MTB den şehir ve yola geçtim. gayet memnunum.

bianchi bisikletin senin boyuna uygunsa kullanmaya devam et, üst model bi bisiklet daha konforlu olur elbet ama bu şekilde bi kullanım tarzı için çok da fark etmez, bütçem yok diyorsun zaten, belki bi yaz çalışırsın da bisikletini kendin alırsın daha güzel olur

• Beğen
Tepkiler: serkant yakıt
@emeritus
24 jant ve ağır hocam ben satmayi dusundum ve bi tik iyisi olan kron veya Salcano dusundum onlar bianchi surf fs ile ayni mi?

Geri