Scudo Sports

2 gün, 1 iskender [bisiklete sürmemek pişmanlıktır!]

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
ramazan dolayısıyla vucuduma yüklenmeyeyim diye minibüs yapıyorum. 2 vesayet git gel 7 lira
2 günde 14 lira. bu bir iskender fiyatı ediyor.
şimdiye kadar 4 iş günü ramazanda 28 lira yol parası etti. :eek::eek:
bu da demektir duble iskender içecek ve künefe. :uzgnm::uzgnm::uzgnm:
sanırım kendimi yavaştan bisiklete alıştırmalıyım. yoksa çok iskender kaybederim ben.

bisiklet sürmemek pişmanlıktır. ben bu pişmanlığı yaşadım siz yaşamayın :krsn:

Scudo
Allahım hesaplara bak gel kanki bütün iskenderler feda olsun sana

kankilerin kankisi :kedicik::kedicik:

@Soner U. daha çoğunun azı bile gitmedi yav :D

@chnkrmz o değilde oruç adama böyle başlık açtırır işte :) Adamın gözünün önünden iskenderler geçiyor :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Ayaz
@chnkrmz anlamadıgım nokta iskenderimi bisiklete sürmemek pişmanlık :D başlıkta öyle yazıyorda :D

@Tolga ibili ya ben ne yazdığımı biliyomuyum bir e fazla koymuşum :D
@Atilla Gobel inşallah geçecek bunlarıda atlatıcam :D

@chnkrmz

Oruçluyken bisiklete binme işini bir daha düşün derim. Daha ortada bisiklet yokken iskenderler künefeler gözünde uçuşuyorsa, bisikletin verdiği yorgunlukla kapıdan ilk gireni yemeye kalkarsın sen. :)

@Sadettin Z. cezbedici tereyağı kokusu olmadığı için böyle bi tehlike arz etmiyorum şimdilik :D

Iskender kunefe dedin oldumu simdi oruc oruc :):)

Oruçlu oruçlu hiç denemedim bisiklet sürmeyi boşverin :D iftardan sonra çılgınlar gibi pedallayın

@chnkrmz geçen ramazan ayında ben de büyük pişmanlıklar yaşamıştım. bu sene bisikleti bırakmak yok.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
Ben günde 2 kere evden Perpaya gidip geliyorum toplamda 10 km yol yapıyor o Yüzden çok zorlamıyor Oruçlu olmakta :) .. Ramazan'ın ilk günü ( istanbulu bilenler için ) evden Perpa, oradan çevre yolu Dolapdere üzerinden Ömer Hayyam yokuşundan istiklale çıkmıştım, oradan tünelden aşağı Karaköy üzerinden cağaloğluna kitap almaya gitmiştim sonrasında Eminönü'ne indim 2 poşette kitabım vardı dedim daha zorlamayayım kendimi eve Otobüsle döndüm :) ..

iş yerimle ev arası git-gel toplam 6 km :) adana kebaplar bana kalıyor :D

Şu an kantinin hemen yanında oturuyorum. Mis gibi tost kokuları geliyor. Bir de burada İskender muhabbeti, akşam olmaz artık.:D

• Beğen
Tepkiler: serdar k
@chnkrmz Allah(cc) izin verdiği sürece akşamda olacak sabahta ama insanlık hali işte, o an öyle hissediliyor. :rolleyes:

oruçlu hala işe gidip geliyorum bos zamanımda da sürüyorm benim için sıkıntı yok.Sadece fazla susuyorum bunu da iftardan sahura kadar tedarik ediyorum.

Geri