Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2 Senelik katlanır bisiklet faciasından sonra claud butler antaeus ile tekrar aranızdayım..

Tepki
80
İsim
Gürkan Kalkavan
Başlangıç
1986—87
Bisiklet
Claud Butler
Bisiklet türü
Şehir - Tur
2 yıl boyunca çektiğim işkenceden sonra :) tekrar aranızdayım kendime uygun bir bisikletle.
şaka bi tarafa arkadaşlar 1.92 boya 100 kilo için katlanır bisiklet hiç hoş birşey değil kimse kendini kandırmasın :)
Nihayet uzun uğraşlar sonucunda aradığım bisikleti burnumun dibinde bisikletçi arkadaşımda buldum hemde sıfır.
claud butler antaeus 21 inç kadro 29 jant. arkadaşımın deposunda kıyıda köşede kalmış sıfır kutusunda duruyordu selesi yoktu birtek
ki bende jel sele zaten mevcut ama idareten kron selesi taktık.Sağolsun arkadaşım sembolik bir para karşılığında verdi. sırada gidon yükseltme ve ayarlı gidon boğazı takmak kaldı onlarıda
yapınca beni evde kimse tutamaz diyecektim ki covid19 geldi aklıma...
neyse önemli olan aranıza tekrardan dönebilmek oldu. Sevgiler Saygılar Hürmetler..
20200405_190856.jpg20200405_190908.jpg

Scudo
Hayırlı olsun, yakışıklı bisiklet. Dışarda bisiklet sürenlere sıkıntı çıkarıyolar mı ki? Sonuçta tek başımıza ve sosyal mesafeye de oldukça uygun bir spor.. 😕

Hayırlı olsun, yakışıklı bisiklet. Dışarda bisiklet sürenlere sıkıntı çıkarıyolar mı ki? Sonuçta tek başımıza ve sosyal mesafeye de oldukça uygun bir spor.. 😕
Bildiğim kadarıyla herhangi bir sıkıntı çıkartmıyorlar fakat şu sıralar riske girmenin hiç gereği olduğunu düşünmüyorum. tutar sosyal mesafesizin birine denk geliriz çarpar eder birşey olur ..

Gule gule, mutlu saglikli gunlerde bunun insallah :)

Ayrica,
(link)

• Beğen
Tepkiler: gurkankalkavan
Kendi maaşımla aldığım ilk bisikletim. 2015'te almıştım Hepsiburada'dan. 1 ayda elime geçmişti.
Hemen sonrasında İspanya'ya staja gittim. Oradayken 6 ayda 5.810 KM yapıp 2 yarışa girmiştim. MTB'yi ve bisiklet sporunu bununla öğrenmiştim; yeri bende ayrıdır :)
Türkiye'ye dönerken maddi durumlardan dolayı satmıştım; orası ayrı...
Güle güle kullanın; güzel bisiklet.

1586184945478.png

Kendi maaşımla aldığım ilk bisikletim. 2015'te almıştım Hepsiburada'dan. 1 ayda elime geçmişti.
Hemen sonrasında İspanya'ya staja gittim. Oradayken 6 ayda 5.810 KM yapıp 2 yarışa girmiştim. MTB'yi ve bisiklet sporunu bununla öğrenmiştim; yeri bende ayrıdır :)
Türkiye'ye dönerken maddi durumlardan dolayı satmıştım; orası ayrı...
Güle güle kullanın; güzel bisiklet.

222681 dosyayı görüntüle
çok teşekkür ederim. bir kaç işlem yaptım bende extra gidon yükseltme ayarlı gidon boğazı daha uzun sele borusu bide üzerindeki lastiklerden daha yanaklı ve kalınını bulursam heralde bi ömür binerim bu ata.

Geri