Scudo Sports

20 Ekim Edirne Cumhuriyet Yarışı

Scudo
Sevgili
En sevgili
Ey sevgili
Uzatma dünya sürgünümü benim
Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır
Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır
Aşk celladından ne çıkar madem ki yar vardır
Yoktan da vardan da ötede bir Var vardır
Hep suç bende değil beni yakıp yıkan bir nazar vardır
O şarkıya özenip söylenecek mısralar vardır
Sakın kader deme kaderin üstünde bir kader vardır
Ne yapsalar boş göklerden gelen bir karar vardır
Gün batsa ne olur geceyi onaran bir mimar vardır
Yanmışsam külümden yapılan bir hisar vardır
Yenilgi yenilgi büyüyen bir zafer vardır
Sırların sırrına ermek için sende anahtar vardır
Göğsünde sürgününü geri çağıran bir damar vardır
Senden ümit kesmem kalbinde merhamet adlı bir çınar vardır
Sevgili
En sevgili
Ey sevgili

Bir aksilik yaşanmazsa Bursa'dan biz de gelmeyi düşünüyoruz destek için yarışa.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
gelecek güzel günler için gökten ayet inmedi bize onu biz kendimiz vaat ettik kendimize..

şöyle birşey duydum o mevsimde edirnede muthiş rüzgar oluyormuş...

@dryakup23
Oluyor ama herkese aynı rüzgar estiği için yarış açısından sıkıntı olmuyor :) Ama rüzgar yüzünden inişte bile pedal kesememek cidden zorluyor insanı o başka :harika:

• Beğen
Tepkiler: Özcan
yani öyle penceremin perdesini aralayan rüzgar değilmiş... bayağı bayağı şeymiş yani..

@dryakup23
Mevsime özgü değil her zaman bir miktar rüzgar oluyor o istikamette ama geçen seneki yarışta oldukça kuvvetliydi. Ayrıca denildiği gibi herkese aynı esiyor sıkıntı yok :)

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@dryakup23
Bu tip yarışlarda rüzgardan çok saygısız & tecrübesiz yarışçılardan çekinmek gerekiyor. Özellikle start anında ve ısınma sırasında çok dikkatli olmak lazım. En anlamsız, yersiz kazalar bu sebeple oluyor. Yoksa Edirne dümdüz, kaza riski en az olan yarışlardan olabilir.

• Beğen
Tepkiler: a.valverde
sol taraftan uçarak geçen Mosso Reborn lu arkadaşım. Allah'a Şükür birşey olmadı en tehlikeli kısım burası zaten ondan sonra dik ve uzun bir yokuş geliyor . Kalabalık adeta hazan yaprakları gibi (bu ben oluyorum) sapır sapır dökülüyor. Sonrasında öndeki peleton da değilseniz zaten kaza riskiniz çok aza iniyor.

Son 5dk hariç tüm parkur izlenebilir;

• Beğen
Tepkiler: air28-3
@BerkEvren
Video'nun 26.dk'sında Sazlıdere yokuşu başlıyor. Bu yokuş dediğiniz gibi çoğunu döküyor. Buradan sonra da sürekli in çık bir parkur var ama bu eğime yakın ve uzunu Havsa tırmanışı ve sonra da Babaeski dönüşünde bir yokuş.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Geçen sene rüzgar güzel tokatlamıştı. Tam dönerken arkamız alırız derken gene karşıdan geliyordu :). Bu sene de o kadar rüzgar olmaz inşallah.

Bir süpriz olmazsa bu sene de rüzgarlı olacak. Bu mevsim hep böyle hatta şöyle bir rüzgar haritası paylaşayım :) sarı nokta Edirne ve bu rüzgar koridoru ilk ve sonbahar ayları böyle akıyor
Screenshot_20190914-132253_Opera.jpg

Kayıtlar başladı (link)

• Beğen
Tepkiler: canelmas
Yağmur olmadığı süre sıkıntı yok ?

Arkadaşlar ben kayıt yaptırdım ama ne bir sms nede bir mail ile doğrulama yada ok kaydınız yapılmıştır diye bir uyarı almadım
kayıtlara bakabileceğimiz bir listesi var mı acaba bu organizasyonun.

Arkadaşlar ben kayıt yaptırdım ama ne bir sms nede bir mail ile doğrulama yada ok kaydınız yapılmıştır diye bir uyarı almadım
kayıtlara bakabileceğimiz bir listesi var mı acaba bu organizasyonun.
facebook EBİS sayfasına bakabilirsin. orada güncel listeleri ara ara paylaşıyorlar.

Merhaba

Budost bisiklet takimi olarak
Bursadan yarışa katılmak isteyen arkadaşlar için arac organizasyonu yapacağız. Aşağıdaki linkte detaylar belirtilmiştir.
(link)

Evet Edirne yarışına sayılı gün kaldı ve hava durumu süper olacak diyor. Geçen seneki rüzgar tokatlı yarışın ardına 16 derece sıcaklık ve 3-5 km/s rüzgar pamuk gibi bir yarış hazırlıyor gibi. Eee kimler geliyor?

Geri