Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2000 TL bütçe için hangi bisikleti önerirsiniz?

@Kudret Kurtcebe

Boyum 180 Mtb tarzı bir bisiklet düşünüyorum ,

Scudo
@TolgaCan

tolga bey,
benim boyum 1.74 ve kadro 18.76 inç 19 ' a yakın 5 yılı aşkın zamandır kullandım sorun yok mtb karbon aldım scott ,şimdi benden 6 cm fazlasınız size 19 artı üstü olur tabi 19 ince binin deneyin baktınız sorun yok size küçük gelmedi alın ama baktınız ufak geldiğini hissettiniz almayın 20 ince bakın ,,,bisiklete ilk biniş önemlidir,ayrıca seleye oturun ve sağ diz kırık olmasın ,bunun için önce seleye oturun sağ pedal aşağıda olsun ve ayağınızı koyun sağ diz kırık olmayacak kırık diz ile bisiklet rampada sorun demektir,,

@Kudret Kurtcebe

Uygun fiyata Carraro CRX 2012 buldum ama midyum ütetici sayfasında ölçü bilgilerine ulaşamadım bana küçükmü gelir bilmiyorum .

Bende bu bütçeler ile yola çıkmıştım, aynı kullanım özelliğine sahibiz..
Citybike düşünün derim,
Merida T2 veya T2d almaya karar verdim
T2 aldım oldukça hafif 10.5 kg gibi bir ağırlığa sahip kadro çok başarılı üzerindeki donanımlar oldukça yeterli

iyikide bu modeli almışım hem bütçe olarak zorlanmadım keza
bir 300-400 tl gibi masrafım daha oldu bisiklet için ki çoğunu yurtdışından almama rağmem

@TolgaCan

http://www.carrarobisiklet.com/Images/Products/1920/CRX_2012.jpg
evet 19 artı üstü kadroları yerinde binerek deneyin,,bu yukardaki midyum (small kadroda olabilir resimden anlaşılmıyor ) bu size olmaz ,,,
boyunuz 1.80 zati bindiğiniz an size küçük gelecek midyum kadro , benimki large kadro scott karbon boy 1.74 siz benden 6 cm fazlasınız, size midyum olacağını hiç zannetmiyorum satıcılar yok size göre kadro der aslında vardır satıcılara güvenmeyin ,,,

salcano, corratec yerine
scott merida giant cannondale
düşünebilirsin...

@r.ezk
Tabi markalar güzel ama sanırım daha fazla fiyata daha az donanım alınabiliyor.

donanıma çok takılmayın derim çoğu donanım profesyonel günlük 100 km üzeri yol yapmıyorsanız yeterli olur; önemli olan sağlam HAFİF kaliteli kadrodur, çoğu satış sitesi kadro ağırlıklarını yazmaz, sen vites gruplarını karşılaştırrken ağırlığı pas geçersin...
ağır bir kadro mahalle bisikletine en iyi donanımı taksan ne fark görürsün pahali marka ağır kadrolara göre.. ??

Ekstradan kullanmayacağınız süspansiyon ağırlık getirecektir..

size tavsiyem şahsen 8kg- 10kg- 13kg bisiklet fiyatlarını bir araştırın fiyat farkının neyden kaynaklandığını görürsünüz

donanım herzaman değişir.. kadro kalıcıdır.. 11kg üstü bakmayın derim..

Bu modelin fiyatıda 1800 tl ye düşmüş ama sanırım eski bir model .
(link)

7005 Triple Aluminyum Gövde
SUNTOUR XCR Remote Lockout
SHIMANO DEORE Vites/Fren Kolu
SHIMANO DEORE 30 Vites
SHIMANO DEORE Ön Vites
SHIMANO DEORE Aynakol
SHIMANO 10`lu Dişli
SHIMANO Zincir
SHIMANO Hidrolik Disc Fen
SHIMANO Göbek Seti
KRON NEO Çift Katlı Jantlar
RUBENA SCYLLA SPORT Lastikler
KRON NEO Gidon
KRON NEO Gidon Boğazı
KRON NEO Sele Borusu

tolga bey ,
özelden söyledim çok önemli ,hidrolik boru içindeki yağ , sıcakta asla temasa geçmeyecek,bu püf noktasını çoğu kişi bilmez ,boru kalitesiz olursa 2 yıl sonra sorun çıkarır benim başıma geldi çünki,
arka fren çalışmadı küçük siyah noktaları yağın içinde gördüm ,evet bi arkadaşım ingiltereden özel olarak hidrolik boru getirtti 100 liraya mal oldu ,ama hiç sorun yaşamadı,
hidrolik fren olayında ,boru asla yağ ile sıcakta temasa geçmemeli....

@TolgaCan

Hiç kimse önerdimi bilmiyorum ama o fiyata alınabilecek en iyi bisiklet rockrider 8.1 dir bana göre.Bunuda listenize ekleyip bir gidip bakmanızı tavsiye ederim.Donanım olarak çok iyi artı ömür boyu kadro garantiside var.

(link)

@M.FARUK

Bu bisiklete bakdım gerçekden dikkat çekici , ama markayı daha önce hiç duymadım birde decatlonlarda pazarlık şansımız olmuyor. acaba pahallıyamı aldım diye düşünmek istemedim açıkçası :) . ama beğendim . Eğer bunu düşünecek olursam 180 boy için large modeli uygun olur sanırım .

Fiyatı uygundur. Bu markayı biliyorum . Bisikletin kompenantları da fena degil. Ancak dağ bisikleti bu. Sen bilirsin güzel kardeşim. Gönlüne göreyse mtb de düşünüyorsan al.

Sanırım karar verdim teşekür ederim herkese
Rockrider 8.1 Cross Country donanımda güzel large modelini alacağım boyumun üst sınırda L: 175cm-180cm

@r.ezk

Donanım o kadarda önemsiz değil , 8 kg lik bisiklette dandik rulman olursa hiç bir işe yaramaz kgsi.

Merida crossway 300 kullanıyorum 13-13,5 kg ama üstüne bindiğimde kayıp gidiyor.

Yinede ağırlık çok önemli önemsiz demiyorum donanımında önemli olduğundan bahsetmek istedim sadece.

@TolgaCan

Marka gayet bilindik marka.Zaten ömür boyu garantili kadrosu falanda.Fiyat konusunda evet pazarlık yapılmıyor ama zaten diğer markalara kıyasla çok komik bir fiyata almış oluyorsunuz bisikleti.Yani şikayet edeceğiniz en son şey olur fiyatı :)

Boy olarak mağaza deneyip öyle alın derim.Muhtemelen large kadro en iyisi olacaktır ama.

O dediginiz kronu almayinda o paraya ne alirsaniz alin bence ozetle :-D

Bu sabah sparişi verdim Rockrider 8.1 Cross Country aldım . Hayırlısı kazasız belasız kullanırım umarım . Gerekirse lastikleri değiştirip şehir koşullarına daha uygun hale getirebilirim . Tekrar herkese teşekkürler.

@TolgaCan

Çok doğru bir karar vermişsiniz.Uzun yıllar kazasız belasız kullanırsınız umarım.

Geri