Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2000 tl bütçem var hangi mtb yi almalıyım

hyigitguney

Aktif Üye
Tepki
9
Bisiklet
Kron
herkese merhaba
2000 tl bütçem var hangi marka mtb almalıyım sizce. marka takıntım yok bisikleti tamamen arazide kullanacağım için kadrosunun sağlam olmasını istiyorum. lütfen yardım edin artık pedallamak istiyorum.

Scudo
Kadroda sağlamlık arıyorsanız size Trek öneririm komponentleri fiyatına göre düşük olabilir ama kadrosu sağlamdır.... Mesela Trek 4900'ü inceleyebilirsiniz... Bazı satıcılar nakitte oldukça fiyatı düşürüyor. Cannondale, Scott, Kron gibi markalar kullananlardan da fikir almak size faydalı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: hyigitguney ve gok
2000 tl ye güzel bi giant alabılırsınız kompenant olarakta deore xt ayarında olur ve sızı uzun bı sure sorunsuz goturur tabı kullanıcagınız amaca bağlı tabi forumda cok daha uygun bısıkletler var onlarada bakmanızı tavsıye ederım ....

• Beğen
Tepkiler: hyigitguney
teşşekkür ederim yorumlar için sanırım bisiklet alana kadar kafamdan soru işaretleri kaybolmayacak.

Whistle olsa whistle al derdim, Cannondale güzel kalitelidir Scott lar iyi bence

Ama en iyisi senin araştırıp öncelikle de beğenmen. Beğenmedikten sonra ne önemi var ?

• Beğen
Arkadasım bende yeni aldım bisikleti kafamda Trek vardı hep çok beğeniyordum. Ama bütçem seninki gibi değildi daha düşüktü. Kron a baktım en son merida alıcaktım ama dedimki bunu aldım mı uzun süre kullanıcam biraz daha bütçemi arttırıp trek 4500 aldım. Dedikleri gibi komponentleri biraz düşük kalıyor verdiğin paraya göre ama uzun bir süre idare eder.Seninde kafanda ilk başta ne varsa onu al derim ben sana hiç değilse aklında kalmaz.

• Beğen
hepsi güzel ya bisikletlerin ama sanırım trek daha cok hoşuma gidiyor bu aralar

• Beğen
Tepkiler: gok
2012 cannondale sl1 derim araştırmanızda fayda var bütçenizi 2300 e çıkarmanız mümkünse bu harika bisikleti alabilirsiniz

• Beğen
Bütçe çoğaldıkça bisiklet seçmek o kadar zorlaşır ki.Parasını hakedecek bir bisiklet araştırın.Araştırıp en mantıklı parçaları tespit edin.Disk frenleri araştırın maşaları araştırın.Yani baya bir araştırın çünkü çok çeşitli makinalarla karşılaşacaksınız.prestijli daha düşük donanımlı bisikletler ve yüksek donanımlı diğer bisikletler arasında kalacaksınız.İşiniz zor :)

• Beğen
Tepkiler: hyigitguney ve gok
Beni rahatlatıçı yorumlar yaptığınız için hepinize çok teşekkür ederim :) :)

hocam aynı dertten muzdaripiz. benim bütçümde sizinki gibi araştırdıkça kafam karışıyor. iyiçe içinden cıkılmaz bir hal almaya başladı. üzerindeki komponentler hoşuma gittigi için carraro nun şu iki modeline bakmaktayım sizler ne dersiniz?

(link)

(link)

Ah ah bütçeni 570 tl kadar zorlarsan cannondale sl1 senin olabilir :)

Bende çok baktım sl1 e süper bir bisiklet ama bütçenin azıcık üstünde kaldı :(

• Beğen
İnsanın sürekli fikri değişiyo ben temmuz başında alcam bisikleti 3 aydır falan bakıyorum ne alsam diye önce aklım hep scott taydı cok güzel geliyodu gözüme şimdi trek gözüme çok hoş geliyo. bisikleti alana kadar insanın sürekli fikri değişiyo :D

işin kötü yanı ben kayseride yaşıyorum. Bisikletleri görüp inceleme şansımda pek yok :(

Bu konuyu takip ediyordum .yazın ben de bisiklet alacağım inşallah. Bisiklet konusunda az çok bilgim var. 2000 tl ye scott,trek,canondale alırsanız donanımın keyfine varamazsınız bence. Sürekli bu markalardan konuştuğunuz için yazmamak içim elvermedi doğrusu :) Sonuçta vereceğiniz para az bir miktar değil. Bu fiyata Carraro'dan,Kron'dan çok daha üstün donanımlı bisikletler bulabilirsiniz. Açıkçası 2500 tl lik bisikletlerde alivio ,xcm, hidrolik frenlerin en düşüğünü falan görünce sinirlerim zıplıyor. İsteyen istediği kadar kadrolarını savunsun bu fiyatlarda fazla kadro farkı olacağını düşünmüyorum. Tavsiyem dediğim firmalara bakıp daha uygun sizi daha fazla memnun edicek bisikletlere bakmanız. Umarım aradığınızı bulursunuz. Kolay gelsin şimdiden :)

• Beğen
Tepkiler: Ersin Erbeden
@halit can karahan

O zaman seni Erciyes Bisiklete davet ediyorum :) Baya marka satıyor.

Erciyes bisiklettede her gittigimde bir yogunluk vardı bundan dolayı ilgilenemiyorlar:S cumartesi sabahın köründe gitmeyi düşünüyorum artık :)

@halit can karahan

Orası hem ucuz satıyor hemde prof markalar olunca öyle tabi.Ben de bir saat falan bekledim alırken sürekli çay sigara :)

2000 TL bütcem var mtb önerilerinizi bekliyorum saygıdeger abilerim ablalarım :))

Geri