Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2000 TL bütçeyle en iyi dağ bisikleti

Bisiklete bineceğim zaten yani internetten alma taraftarı değilim. Ama carraro alırsam zaten amacım iyi bir kadro almak mevcut frenler (bakımını yaptığım sürece) beni götürür zaten. Üzerindeki vites donanımı için bence kötü değil sonuçta deore. Yani sorun çıkartmaya başlayınca sram alırım. Çünkü bende sramı çok merak ediyorum. Yani parçalar değişir zamanla yavaş yavaş. Yani ben bu bisikleti almalı mıyım karbon olduğu için. Yoksa alüminyum al daha ucuz daha iyi donanımlı bisikletin olsun mu dersiniz?

GT-N8005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
Boy : 185
Kilo : 110
Dayanıklı bi dağ bisikleti istiyorum. Kesinlikle 29er olmalı. 0 almayı düşünüyorum. Tavsiyelerinize açığım...

2000 TL ye alınabilecek en iyi bisikleti arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

@egebey3461 Sedona 840 aldım. Daha uygun fiyata bulma imkanınız da var. Çok memnunum. 2015 model aldım ben. Sram aktaricilar kullanılıyor bu modelde. 2016'da alivio var sanırım.

@sdtbsr Öneriniz için teşekkür ederim.Yeni 2016 sedonalar artık fiyat/performanstan çıktı maalesef :(

Teknik olarak farklı yorumlar yapılabilir ama ben cube analog 29 aldım. Memnunum :)

Mosso BLACKEDİTİON düşünüyordum amma velakin sistemin altus olması pek kafama yatmadı Ghost Se 2000 bakmıştımm o nasıldır bileniniz varmı ? Bu arada ben full altus bir sistemin arka aktarıcısına deore takarsam sorun olurmu ?

@S.Berkan Cube Analog 2000 TL ye kadar olan bisikletler grubuna giriyormu acaba ? O bisikletle memnun olmamak imkansız. :))))))

@egebey3461 Şubat ayında grey´n´blue aldım. Üstüne de Schwalbe Marathon Touring lastik taktık. Tadından yenmez oldu ;)

Geri