Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2000 tl' ye kadar bisiklet önerisi

Salcano'yu aldığın zaman ilerde kadro alırsan 800-1000 lira da kadro parası verirsin gibime geliyor.

Scudo
İndirimde olan bir bisiklet bir bakmanı öneririm.
(link)

salcano iidir bisiklete 2000 lira veren adam zaten bisiklet sevdalısıdır kendi servisini kendi yapar tamirciye gerek yok :D

alican kardeşime katılıyorum alıcaksan connandele sl 2 modelini al on numara bir bisiklet şahsen bendede var ama bütçeyi zorlarsan connandele sl 1 almanı tavsiye ederim aralarında 100 auro fark var sl 2 (1000 auro) sl 1 (1100) auro
bende sl 2 var 15 gün önce aldım istersen 2100 tl onu sana satıyım ben sl1 alıyım 300 tl cıvarında ucuz almış olursun

@Aytuğ Berke Arıcan

Bulgaristan'da bir KTM kullanıcısıyım şahsen aşırı memnunum Kadro esneklik olayı var biraz ama her bisiklette olur diyorum o kadar ancak Sedona'dan daha akıcı olduğunu söyleyebilirim aradaki farkı hissedebiliyorsunuz..

Kadro diyorsan ilk, Trek, Giant, Cube, Scott, Merida, Kron, Sedona sırasıyla bak derim. Trek 6000, Giant xtc3, Cube Acid veya analog biraz pahalıdır kendisi, Scott Scale lara bak, Merida tfs 200 gayet iyi, Kron xc4000 olur hemde iyi olur, Sedona 761 olur ama fiyatını tam bilmiyorum. Bunlara bak derim. Salcano ne biliyim salcano salcano dur yani.

Ben şimdi MERİDA Tfs 200d alsam.Kadrosuda kaliteli zaten.Forumda Merida kadroların sağlam ve esnemez olduğunu okumuştum.Sanırım benim için yeterli olur.İleride yutdışından getireceğim parçalarla donanımını yükseltirim diye düşündüm.Sizce nasıl olur?

Merhaba
Bu gun bir ilan verdim bak istersen.

Ilan basligi "11.85kg kirmizi beyaz" diye gidiyor.

Bisiklet sifir.

Bence de cannondale hatta 2. el amerikan yapımı bile bulabilirsin.

ben ve arkadaş cevremin çoğunluğu salcano kullanıyor ve hiç birimizin bir şikayeti yok ve tolga adlı arkadaşımıza katılıyorum senin için bence en iyi seçenek ng 020slx olur

• Beğen
Tepkiler: Fırat Dizman
Ben konuya farklı bir yerden yaklaşacağım ,Türkiyede fiyatlar müthiş pahalı ,bence çok temiz ikinci elden yana şansını kullan ,marka takıntın olmasın,
boşu boşuna en ucuz 500 euro marka parası veriliyor,örnek olarak söylemeliyim,bir parça Türkiyede 1600 tl üzeri iken ,avrupada 1100 civarı ,kar marjı çok yüksek.bunları bir düşün derim.yol bisikletinden örnek vereyim tiagra component bir bisiklet 2500 tlye geliyor,şaka gibi...

@Fırat Dizman

İlginiz için çok teşekkür ederim ancak sıfır almak istiyorum.Yani alacağım bisikleti uzun süre kullancağım için içime sinsin istiyorum.Yani alacağım bisikletin benden önce kullanılması bana çok cazip gelmiyor.Yanlış anlamayın dedikleriniz çok doğru ve mantıklı.Ama işte yeni heyecan sıfır olsun almışken.İnşallah anlatabilmişimdir kendimi.Çok saolun..

(link)

http://www.erdoganlarbisiklet.com/store/images/scott_scale_80_2011.jpg

2.059 TL

Madem kadroya önem verıosun Scott önerimdir.

Sizce Merida tfs 200 d kadro bakımından scottlardan çok mu aşağı kalıyor.Yani ben merdayı alsam elimde kalan parayla da ileride parçalarını yenilesem olmaz mı sizce? Herkese Teşekkürler..

Fiyat gerçekten bir sorun marka alınca.Fiyatlar bu kadar farklı olmasaydı şaka gibi olacak ama şu markalar önerilebilirdi
specialized
Giant
scott
Trek
canondale
marin
Corratec
tabi bunların komponentlerine bakarak 2000 civarında en makulünü bulmak lazım.

O fiyatlara Cannondale öneririm.

Cannondale fiyatları bu yıl oldukça uygun. Sizin bütçenize göre sl2 öneririm

@Aytuğ Berke Arıcan

sen yanlış anlama ,ne sattığım bisikletim var ,ne önereceğim arkadaşımın ,ben düşüncelerimi yazdım,karar ,zevk,para senin ,sen içinden geleni al.evet sıfırın zevki başkadır.

Arkadaşlar kimse Merida hakkında yorum yapmamış.Ben tekrar sorayım dedim.Ben Merida tfs 200 d alsam sonra yavaş yavaş parçaları yükseltsem nasıl olur.Bütçemi de zorlamadan tekrar para biriktirip ileride parça yenilemesi yaparım.Zaten üzerindeki donanım benim için yeterli şimdilik.İleride sorun yaşarsam yenilerim daha üst parçalar alırım.Yani demek istediğim Meridanın kadrosuna yapacağım masraf gereksiz mi olur?Teşekkürler...

Geri