Scudo Sports

2000$'a kadar Dağ bisikleti.

aliyilmaz

Aktif Üye
Tepki
38
Arkadaslar hem sehıre hem dağa ayak uydurucak bır bısıklet arıyorum.
Neler onerebılırsınız?

Scudo
MERIDA MATTS TFS XC 100-D
dusunmustum ama sız ne dersınız acaba ve ayrıca ben bısıklette ıc ozellıge nazaran stılede cok onem veren bırıyım..
Scale serısının tasarımları pek ılgımı cekmıyor

@MEHMET ENES ÇAKIR

1000 £ civarında para ıstıyorlar sıfırına kafama yattı ancak daha ayrıntılı arastırıcam...
Dsuncenızde baska bısıklet varsa onerılerınızı beklıyorum....
Tesekkurler..
Saygılar...
Not:Bu daha ılk bısıkletım yanı bı arkadas bısıkletını onerdı ancak cok profesyonele kacar benım ıcın sagolsun yınede...
Tesekkurler

Benim bisikleti satıyorum bir bakın isterseniz...

Gercekten tesekkurler ancak ben bısıkletın kıymetını bılenler tarafından alınması taraftarıyım.Ben sızın bısıkletınızın baslangıc ıcın cok agır kacıcagını dusunuyorum.
Tesekkurler..
Saygılar...

Giant Xtc serisi , Scott scale serisi , Trek 6000 Serisi olabilir ...
Bu markalarda Hangisi İçinize ısınıyorsa onu tercih edin

dediğiniz fiyatta çok güzel giant xtc toplayabilirsiniz, 11 kg ın da altında olur

@müjdat dede

Fiyat benı asar...
Tesekkurler...
Saygılar...
Sedona 761 - 781' e bakmanızı öneririm
Kafamda 781 var Bu model hakkında duyduklarım pek ıc acıcı olmadıgı ıcın 2.plana attım...
Tesekkurler...
Saygılar...
Meridaların çizgleri hoşuna gittiyse şu bisiklete bak istersen tabi ikinci el düşünürsen sana alabileceğinin en iyisini almanı tavsiye ederim

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=75409
Bisikletiniz gercekten tasarım ve yapısal acıdan essız ben boyle bır butce olustarana kadar cok sorunlar yasadım.O yuzden hıc tehlıkeye atmadan aman soyle olur aman boyle olur demeden sıfırı 2000$'a kadar bır bısıklet almak ıstıyorum...
Hayırlı Satışlar...
Tesekkurler...
Saygılar...
fiyatta bi yanlışlık yok demi? 2000 dolar mı?.. ama hayırlı olsun
Evet bır ogrencıye gore fıyat sıze ucuk gelebılır ama emın olun uzun bır surecın urunlerını topluyorum.
Tesekkurler...
Saygılar...
dediğiniz fiyatta çok güzel giant xtc toplayabilirsiniz, 11 kg ın da altında olur

Oda dusuncelerımden bırı ancak toplamaya cok sıcak bakmıyorum...

Arkadaşım kendin topla , Mtb bisikltleri yurdumun insanına Euro ile satıyorlar !...

Bisikletiniz gercekten tasarım ve yapısal acıdan essız ben boyle bır butce olustarana kadar cok sorunlar yasadım.O yuzden hıc tehlıkeye atmadan aman soyle olur aman boyle olur demeden sıfırı 2000$'a kadar bır bısıklet almak ıstıyorum...
Hayırlı Satışlar...
Tesekkurler...
Saygılar..

Bisiklet benim değil :) forumun ikinci el bölümünde Önder TARIM isimli arkadaş satıyor bilginize.

@levent çetinkaya
Kusura bakmayın satıcıya hıc bakmadım sız onerdınız dıye sız satıyorsunuz zannettım.
Tesekkurler...
Saygılar...
Arkadaşım kendin topla , Mtb bisikltleri yurdumun insanına Euro ile satıyorlar !...

Aslında 1.donemın sonuna kadar yanı bı 20-25 gun daha dusunup oylee karar verıcem ne yapıcagıma...
Tesekkurler...
Saygılar...

Bence Trek 6500 yada 6700 Olabilir. Eğer bütçen yeterse tabikide TREK 8500 derim. Eğer TREK 8500 alırsan üzerinde hiçbir oynama yapmana gerek kalmayacak kadar iyi bir donanıma sahip. 6700 modelide ona yakın.

@Ali Rıza Fırat

3'ude cok guzel bısıkletler ancak fıyatları cok fazla!!

sevgili kardeşim müjdat dedeye kulak vermeni tavsiye ederim gıant ve scott arazide bineceksen tırnaklı lastik şehirde bineceksen yol lastiği bu kadar para ile ıkı takım lastik jant seti kurabilirsin
saygılar
ali baba

Geri