Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2007-2008 Geleneksel Kaçkar Bisiklet Kış Antrenman Yarışları başlıyor...

hayirlisi olsun diyelim

ama onemli olan olan ulasim sorunuda cozulurse guzel olur

gec olsun ama guc olmasin :)
 
Scudo
Zaten ilk amaç oydu gelen bisikletseverlerin ulaşımını kolaylaştırmak .Buda belediye tarafından karşılanacak.
 
o halde tesekkuru bir borc biliyoruz
 
cok iyi bir haber sevindim doğrusu cekme köy bence xc koşullarını taşıyan bir cok parkur bulunduruyor cümleten hayırlı olsun camiaya
 
@Serkan Yazıcı


Eh mekan değişikliğinde hayır vardır :) Belgrad'da zaten yine çok farklı parkurlar çıkmayacaktı. Bu iyi olmuş üstelik ulaşımın sağlanacak olması da harika :) Tek problem tarihin ertelenmesi fakat o da sadece keyfe keder ;)
 
@Serkan Yazıcı

Harika bir haber bence de, değişik bir yer ve değişik parkurlar daha ne olsun... Bir de parkurlar çok balçık olmayan, yağış halinde daha az su tutacak, daha sürülebilir zeminlerde olursa kendi adıma çok sevinirim. Bu emeğiniz ve atılımlarınız için çok teşekkür ederim...
 
  • Beğen
Tepkiler: Serkan Yazıcı
Sağolun,tarihi ertelememiz asılacak olan ilanların ve dağıtılacak sponsor logolu broşürlerin hazırlanmasını ve katılımın artırılmasını sağlamak.
Sponsorlar gittikçe artıyor buda ödüllere yansıyacak direk olarak tam listeleri ve geniş bilgiyi pazar parkuru hazırladıktan sonra vereceğiz.
 
Muam ödüller bu sene süper merak etme yüzünüz daha çok gülecek:D .Ödüllerin artmasının kişisel çabalarla başarılı olduğu açık açık farkediliyor sanırım:rolleyes: . Bu konuyla tamamen Ogün Çavuş ilgileniyor teşekkürü fazlası ile hak ediyor .
 
sadece ödüller mi, Kaçkar Serileri gibi artık klasik haline gelen bu organizasyonun nasıl bireysel çabalar ile yapıldığını çok iyi biliyorum,böylesine sevilen ve beklenen bir organizasyon yapmak, her geçen yıl bunu daha da ileri götürmek hiç kolay değil. Kaçkar Bisiklet'e Ogün Çavuş' a ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. içimizdeki ateşi söndürmediğiniz için..
 
değişik bir yer değişik bir parkur kaçırmayacağım(ız) kesin...Tüm çablarından dolayı Serkan abiye bi alkkışşşş şappi :) Ogün abiye de teşekkürler :) Parkuru yusuf abi çıkarmasın ama hep çamu hep çamur :p
 
Yarış tarihinin değişmesi çok iyi oldu. Yeni bisikletim inşallah yeni tarihe yetişir ve Çekmeköy' de bende yer alırım. Amaç yarışmak değil, bolca fotoğraf çekerek gördüğüm güzellikleri görme fırsatı olmayanlarla paylaşmak..
 
Yarış tarihinin deişmesi iyi oldu bu hafta yazılı haftamdı:) ama yerin deişmesi bize çok ters oldu...Alibeyköyden Çekmeköy,oooof çok uzun:eek:
 
  • Beğen
Tepkiler: sertacr88
Kayıtlar yarış günü parkur'da mı oluyor, nasıl oluyor? Görüşmek üzere
 
Bu otobüslerden birtanesi sirkeci tarafından kalkar inşallah değil mi :) ??
 
sinan bir kamyonet ayarlıyalım dicem ama dünyanın parası tutar oraya kadar,bir yol bulmamız lazımmmm :ci:
 
  • Beğen
Tepkiler: msd_57
@hızlı yarış için 2 tane otobüs kaldırılacakmış 1 tanesi sirkeciden kalkarsa herkes trene atlar gelir orda bulusuruz
 
sirkeci ve cevresi olsada olur

herkez icin ortak biyer belirlenir heralde :)
 
Geri