Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2007-2008 Geleneksel Kaçkar Bisiklet Kış Antrenman Yarışları başlıyor...

Servisle gelmeyecek olanlar için biraz daha açık şekilde adres verebilir misiniz? Haritadan neresi olduğunu tam kestiremedim de.
 
Scudo
off ya bu yarışı kaçırıyorum ama mecburum 15 gündür bu anı cekiyordum salı günü dişlerimden ameliyat oldum ve iyi leşmedi doktorun dedigi teşey yasak gidemesin yapamasın off yaa nedir bu benim kaderim off offff

bir dahaki yarışa kısmetse kendinize iyi bakın sizlere iyi eglenceler dilerim
 
Ben dudullu tarafından gelicem, oturduğum yer çekmeköy sapağına yakın
ama parkurun yerini tam olarak krokiden kestiremedim, başkalarıda
aynı dertte :( googlemaps üzerinden tam olarak nerde olduğunu veya
gideceğimiz yolu tarif edebilecek biri varsa süper olur :D
 
@ümit_levent

umit_levent kardesim uzulme, ben de ayni durumdayim, ilk tarih belirlendiginden beri, hatta oncesinden gitmek istedigim birseydi, ama simdi tum kaslarim nezleden lime lime :( neyse, ocaga artik :eek:
 
Google mapsda buldum sonunda :D
Bayağı yakınmış haritada opel gedizleri görünce çözüldü olay.
Buluşma noktası tam olarak neresi olacak????

(link)
 
06.24' de İzmit' ten geçen, 08.15' de Haydarpaşa' ya varışı olan Adapazarı Ekspresi' nin son vagonunda ben dahil en az 5 kişi olacağız. Bizi Bulunmaz (Ozan) kardeşimiz garda karşılaşayacak..

Görüşmek üzere....
 
Arkadaşlar ne yalan söyliğim sonuncu olmayı beklerken..Bi çok kişyi geçtim .
Ama sanki yarış parkuru en kolay seviye olmasına rağmen zorluydu...

Yarışta başarılı olan arkadaşları gönülden tebrik ederim..

Bidahaki yarışta görüşürüz...

Bilmeyenler için hatırlatıyım...Yarışta çekilmiş en güzel fotolar www.fotohasan.net te...(Resimler büyük ihtimal yarın akşama doğru eklenir)
 
Ben sondan kaçıncı oldum bilmiyorum ama 2 bacağıma da kıramp girdiği için 4. turda bıraktım. 8 turun yarısını koştuk o da bi başarı :D

İyi forumlar
 
Kaçkar bisiklet yetkililerine ve dier arkadaşlara duyrulur... yarışta suluğumu arabanın altına atmıştım(WV transporter(muammer yıldızın arabası))ve sonra orda unuttum...:( bulursanız bana msn den ulaşırmısınız…mtbtr_tiro@hotmail.com suluk şefaf,zefal üzerinde shımano,corratec ve biçok marka yazıyo…ilginiz için şimdiden teşekürler.
 
ben sana bi matara yollarım ;) ama şu bayram tatili bi geçsin olurmu :)
 
@MaNiaC_oF_BiKe

Ya iyi olur Mustafa abi ama o suluğu bana Muammer abi vermişti:(

Ayrıca düşüncen içinde teşekürler mustafa abi...:eek:
 
:D sen bilirsin. inşallah 6 ocaktaki yarışa da gelmeyi planlıyorum. bakalım hayırlısı.
 
merhaba,

06 Ocak'ta yapılacak olan Kackar Bisiklet Yarisi Çekmeköy'ün neresinde olacaktir.?? Yarisa ilk defa katilacak olanlar icin biraz daha ayrintili bilgi verebilir misiniz?

Acik adres, tarif vb.

Tesekkurler,

Hulya
 
Merhabalar arkadaşlar ilkini kaçırdım ikinciyi kaçırmam diyordumki bayramın 4, günü bakırköyde arkadaşlarımla buluşup antreman yapacaktık. sabah saat 07:00 da evden yola cıktım havaya baktım mükemel bir hava yolardada kimse yok evin ordaki rampadan aşgıya biraz hızlı inmeye başladım rampanın sonuna dogru geldimde yol hafiften sola dogru kıvrılıyodu hızımı 20 ila 25 arasına düşürdüm dünerken bisikletin kayması sebebiyle sol ayak bilegimi 2 yerinden çatlatmışım tabi kolum ve dizimdeki yaralar hariç o yüzden 2, düzenlenen yarışa katılamayacagım allah kahretsin yaaa nedir bu şansızlık nedir bu terslikler offfffffff :mad: :mad: :mad:

aman arkadaşlar dikkatli olalım yerlerde görülmeyen buzlanmalar oluyor ben bir hata yaptım sizler yapmayın lütfen yarışa katılacak tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim
 
bu pazar değil gelecek pazara :)

herkesi bekliyoruzzz

bahaneleri rafa kaldırınnn :D
 
arkadaşlar bende bu yarışa katılmak istiyorum fakat bir sorum olacak: şu anda malesef lisansım yok lisansım olmadan bu yarışa katılabilirmiyim?
 
@cemm

Lisans olmadan yarışa katılabilirsin:)
 
  • Beğen
Tepkiler: cemm
Bostancıda oturuyorum da, en kolay hangi şekilde gelebilirim? Velespit'in jip de uyar bana, Kadıköy'ün ordan araç kalkıyorsa o da olur. Bilgi almanın en kısa yolu bir bilene sormaktır dedim ve sordum :)
 
Bildiğim kadarıyla sadece üsküdar iskelesinin önünde kalkıyor araç.
 
  • Beğen
Tepkiler: Sahinoz
Geri