Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2008 Corratec CCT Team

@raven1442
Ben de zaten arada kaldım, aslında asker dönüşünde aklımda komple Sram Red set var ama Record Carbon kollar da dediğin gibi çok yakışır

Scudo
@Technetium

Gerçekten güzel bisikletin varmış. Campagnolo record düşünürsen ben 2007 scott addict r1 in üstündeki sistemi satıyorum ve durumları çok temiz. asker dönüşü belki hala satılmamış olur.

• Beğen
Tepkiler: Emre TAŞCAN
@otec

Haklısın üstad ama çok sıkıştım bu askeri hazırlıklar yüzünden :( bide bayram tatili için istanbul dışındaydım, üstüne bide fotoğraf makinem bozuk olduğu için fotoları çekmeye kalksam kuzenimden almam lazım tekrar, onun için diğerleri yalan oldu şimdilik. Artık askerden dönüşte..

Çok güzel olmuş.İnşallah yazın benim bisiklet te karbon çatal ile 7 küsür kiloya ulaşacak.Kazasız belasız eskitemn dlieğiyle.

• Beğen
Ya güzel bir bisiklet sizede vatani görevinizde kolay gelsin derim askerden dönüşe kadar bisiklet bende kalsın ben size biskrem gönderirim :D

• Beğen
cok güzel makina, iyi günlerde kullan... askerlik de bitmez ki simdi böyle bir makina dururken........ hayirli teskereler!

• Beğen
Tüm forum dostlarına Ankara GATA'dan selamlar olsun
Yorumlarınız ve güzel temennileriniz için hepinize teşekkür ederim

Piyade Onb. Emre Taşcan - Şafak: 125 :cool:

@Technetium

Hayırlı teskereler ,Emre gelince beraber turlarız artık.

• Beğen
süper başka ne denir ki ? ... (ayrıca hayırlı teskereler)

• Beğen
Herhalde siz askerdeyken Anneniz bu bisikleti vitrine koyar :)

Cok guzel bisiklet ama ah canini yedigimin Istanbul yollari :D
Artik sadece TEM de goruruz sanirim :(

Gule gule kullaninin...

• Beğen
öncelikle hayırlı teskereler bisikletin hakkındaki yoruma gelince ise tek kelime ile sanat eseri gibi ama bu başyapıtlar arasına girebilecek türden güle güle kullan

• Beğen
Tek Kelime İle Etkileyici

• Beğen
@djayo

askerliği coktan biitirmiş arkadaşımız tarihe bakarsanız anlarsınız :)

Geri