Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2009 Giant Defy Advanced 4

KAdro süper abi Destek paraçlar da süper ötesi .Birbirlerini çok güzel tamamlamış.Çok güzel ve farklı bir seçim olmuş.Bol geziler dilerim.
Paylaşım için tşk ler.İyi Forumlar.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Bahrilli
Scudo
Kendi yol bisikletimi alırken bu modeli inceleme fırsatı bulmuştum. Kadrosunun tasarımı ve detayları çok güzel diyebilirim ve özellikle fiyat/performans göz önüne alındığında çok başarılı bir ürün.. Güle güle kullanın.

• Beğen
Bisikletinizle tanıştığımıza memnun olduk :) Hayırlı olsun.İkiside çok güzel.İyi günlerde kullanın.

• Beğen
Güzel günlerde sürün çok güzel bi bisiklet gerçekten ayna kol 53-39 olsa bide yol pedalıyla tadından yenmez bana göre iyi sürüşler

• Beğen
Bisiklet seçimi bölümünde de tavsiye istemiştim arkadaşlardan zamanında. Cannondale System Six Compact 105 setli ve Six Carbon 105 i sormuştum. Yol bisikleti olarak bir Cannondale almak niyetindeydim. Giant hiç hesapta yoktu. Belli bir bütçeye sıkıştırmak zorunda olduğumdan trainer ve kışlık malzemelerle birlikte Gint daha uygun geldi. Öbür türlü sadece bisikleti alacaktım ve biraz bindikten sonra köşeye kaldırıp yazı beklemek zorunda kalacaktım. Soğuklar başladı nispeten ve ben hala sorunsuzca antrenmanlara çıkabiliyorum. Kışlık bisiklet giyimi ciddi bir bütçe gerektiriyor bildiğiniz üzere. Alüminyum kadrolu nispeten daha üst donanıma sahip bir bisiklet de alabilirdim ama seçimimi karbondan yana kullandım. Benim için ileriye dönük bir yatırım olacaktı daha önceden de belirttiğim gibi. Sadece ben değil arkadaşların da belirttiği gibi çok çekici bir kadrosu var bisikletin gerçekten. Hatta dikkat ettim bu aralar hep buna biniyorum :D Scott gücenecek bana :)

Fren telleride kesilirse süper olucak:) dediğiniz gibi kadro ileriye dönük olmuş ve çok iyi seçim yapmışsınız. güle güle kullanın.

• Beğen
@mehmetyesiloren

Teşekkürler Lütfi abi, sayende bir de yol bisikletim oldu.

maratona hazır atlet gibi duruyor çok güzel

çok güzel bisikletlerin var.iyi günlerde kullan inşallah.ben yol bisikletine pek meraklı deildim ama sayenizde bende bitane edincem galiba.

bugün gözlerimle gördüm bunu ..gelirken bile vay anasını harika bişi bu yav dedim:)hadi hayırlı olsun bol kazasız sürüşler:)

Bisikletlerin ikiside süper. Biri rüzgarı deler, biri dağı deler ;) kazasız belasız sürüşler.

Hayırlı olsun inanın hayallerimi süsleyen bi bisiklete fazlasıyla yakışmış ekipmanlarla birlikte sahip olmuşsunuz bende bir süredir bu muhteşem kadrolu bisikleti inceliyorum ve bi terslik olmazsa araba kredim bitince 3 ay sonra alma niyetindeyim. Ama o vakte kadar bu resimlere bakarak iç geçiricem.
Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Geri