Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2009 Scott Scale 70 " Güncel fotoğraflar 3. sayfada "

Scudo
Çok güzel... :) Kazasız belasız sürüşler :)

• Beğen
Tepkiler: Burak Özen
bu scale 70 te amörtisör kilitleme özelliği varmı ? aspect 45 modeli hakkında ne düşünüyorsunuz birde ?

• Beğen
@siret uslu

evet rock shox dart 2 de amortisör kilitleme özelliği var.rebound ayarı da mevcut :)

eğer bahsettiğiniz aspect 45 2009 model se gerçekten ben beğeniyorum görünüm itibariyle konsept duruyo ve komponentlerinin de hiç aşağı kalır bir yanı yok.
almayı mı düşünüyorsunuz acaba ?

arkadaşım almayı düşünüyor aspect 45. ben scale 70 almayı düşünüyorum. sağol verdiğin bilgiler için:) rengi açık havada daha belirgin olmuş. karanlık odadayken çekildiği için beğenmemişim demekki :D şimdi güzel geliyor gözüme :)

• Beğen
@siret uslu

hmm. ikiniz için de hayırlısı.teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için.:)

Scott bu işi yapıyor ! Görünce insanı cezbeden , teşvik eden bi geometrisi, eşi bulunmayan çizgisi ve inanılmaz güzel bir sürüş keyfi var... Scootsa eğer gerisi boş.

Güzel günlerde binmeniz dileğiyle.

• Beğen
teşekkürler yorumlar için .

@Hakan Aydemir

ağırlığı 12,8 diye geçiyor sitesinde.

bende alıyorum kısmetse. siyah üzeri sarı değilde, beyaz üzeri siyah sarı renkte olanını alıyorum :)

• Beğen
@Serdar Ozuslu tam içimden geçeni okumuş. eski dış lastiklerin bisikleti çok iyi gösteriyordu o jant setine çok yakışacaktır. bence ağırlık işine sonra girersin zira seni masrafa sokacak gibi.

ilk sürdüğünde sedonayla arasında fark olduğunu hissettinmi?

bu arada sedonayı çok güzel hale getirdikten sonra elinden uçtu ya , maşa gidon derken gerçekten çok şık olmuştu scottunada çok masraf yapıcağın kesin. zafer amcaya duymasın :rolleyes:

bu arada geri geldiğimde ben senle gezmem arkadaş. trek 3700müş hıh :eek:

tekrar hayırlı olsun burak kazasız belasız sürüşler inşallah :dua: amen

• Beğen
@ironimperor

evet abi babam duymasın :D:D:D:D:D:D:D

şimdilk masrafa girmek istemiyorum abi yaa haklısın ve evet gerçekten de özellikle kadro kendini cok farkettirdi 781 den sonra.çok daha rijit, hafif ve alımlı.
Niye gezmiyosun benle yaa gelince:D ırkçı mıyım ben. bisiklet ayırmam:eek: bunlar kısmet işi abi.sen bi git gel ne bisikletler görüp geçirirsin. daha yeniyiz.

çok saol abi. hadi eyw... hayırlısıyla git gel inş askere de.

maşallahh varya kardeşim süperr inş hayırlısıyla binersin güle güle kullan zevkin süper ve yine tasaramını görtemişsin göz alıcı buda süper ;)

• Beğen
@yusuf gamar

sağol kankam.sende bi alamadan adam gibi bişey araba sevdasına tutundun yaa. hadi hayırlısı bakalım :D

• Beğen
Tepkiler: yusuf gamar
valla inş nasipten ötesi yok kanka ama inan bisikletin çok güzel Allahım nazarlardan saklasın kazasız belalsız binesin kardeşim

Geri