Metehan Mendi
Daimi Üye
- Tepki
- 292
Kadro eğer çatlak ve darbe almamış ise epey güzel açıları olan bir kadro. Köşeli borular kullanılmış, sağlamlığı artmış bir yapısı var. Eğer küçük olanından aldıysanız epey çevik bir kadro. Üzerinde full slx geliyordu orjinalinde. Sonra o parçaları satıp daha ucuz serilerle toplanan alikutlar gördüm. Umarım full slx olanındandır. Xt müstesna olmakla beraber, slx daha sağlamdır haliyle daha da ağırdır. Ama saat gibi işler. Üzerinde suntour maşa gelir gidondan kilitlemeli. İyice bir maşadır ve gidon sele sele borusu ve gidon boynu full ritchey wcs dir. Dört dörtlük bir orta seviye bisiklettir. Hayırlı olsun.10 yıllık forumu hortlatmak hoş bir şey değil biliyorum ama 2 hafta önce bianchi alikut aldım neyin nesidir nasıl bir kadrodur sağlam mıdır aktif biri varsa yazabilir mi?
bu bilgi için çok teşekkür ederim 17inç kadro boyu bana gelen model üzerinde slx göbekler var m675 deore xt set var 2005 model olabilir ama çok iyi çalışıyor maşa olarak 130mm manitou axel takılıir maşadır ve gidon sele sele borusu ve gidon boynu full ritchey wcs dir. Dört dörtlük bir
Modifiye edilmiş, apgereyt etmiş size satan.bu bilgi için çok teşekkür ederim 17inç kadro boyu bana gelen model üzerinde slx göbekler var m675 deore xt set var 2005 model olabilir ama çok iyi çalışıyor maşa olarak 130mm manitou axel takılı
yok ben topladım abimModifiye edilmiş, apgereyt etmiş size satan.
Benim bir apennin hayranlığım vardır, bir thomisus, bir de grizzly. Alikut da bunlara ilave.yok ben topladım abim