Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2010 Bianchi özel seriler

Scudo
magnum var bende ağır ama sürüşü güzel,bazen çukura girdiğimde dağılcak gibi geliyo :D satmaya kalksamda zor satılır o yüzden idare ediyorum.. sedona alsaydım (keşke) dedim ama iş işten geçti..

özel seriler güzel ve özelikle alikut kullananlar çok memnun, çok güzel bir paylaşım

Bianchi bisikleti hayatında kullanmamış arkadaşların ön yargılı olmasını esefle kınıyorum. Kullanmadığınız bir bisiklet için karalayıcı sözler söyleyip alıcının kafasını karıştıracağınıza çözüm üretin. Hiç olmadı Bianchi değil se ŞUNU al deyin bari...

• Beğen
Tepkiler: ali bayrak
@ömürcan güler

Evet, size katılıyorum, hiçbir konuda önyargılı olmamak gerekli. Her markanın alt seviye - üst seviye bisikletleri var. Bir markanın alt seviyesiyle diğerinin üst seviyesini karşılaştırmak ya da yersiz şüphelerle bakmak yanlış. Ben de Bianchi kullanıcısıyım bu arada, bisikletimin modeli speed. Bir başlangıç bisikleti olsun ve ucuz diye almıştım. Ama beklediğimden çok daha rahat, sağlam ve kullanışlı çıktı. Formda daha önce de speed kullanıcıları bu model hakkında yorum yapmışlardı ve ben memnun olmayanını hiç görmedim. Speed en alt seviyelerinden, 292 lira ama bu paraya göre çok iyi. Sanırım ne istediğini iyi bilmek ve bisiklet alırken ne amaçla kullanacağını düşünerek karar vermek gerekli. Bir arkadaşımda da troy var mesela, çok memnun. Selamlar

benim bisikletimde bianchi.ben gayet memnunum düldülümden.
ama bunlara bakınca alikut çok göze çarpıyor :)

aslında alıcan apachi yi takıcan 130 mm lik maşayı..sonra macic jant .arkayada bi fox..süper

bianchinin devri kapandı diye düşünüyorum devir geotech corretech vs. modellerin zamanıı ..

Sevgili Salih Pehlivan kardeşimden Sedona 781 alıp severek kullanmaktayım ama Bianchi Apache çift amortisörlü modeli bana göre süper bir bisiklet.Şu an üretimi yok ama 2. el denk gelirse yedek olarak alacam.Tasarımı ve komponentleri üst seviye...

Geri