Scudo Sports

2010 Corratec Revolution "Yeni Dostum"

Kilitli olan geliyor, bu bisikletin üstündeki kırmızı pedallardan bahsediyorum.

• Beğen
Tepkiler: burakb
Scudo
Fotolara tekrardan tekrardan baktım. Hayırlı olsun pedal çevirişiniz size mutluluk katması dilegiyle saygılar.

• Beğen
Bisikleti pedalsız satıyorlar arkadaşlar. Orjinalinde olabilir ama Türkiye'de pedalsızlar. Extradan taktırmanız gerekiyor.
Baktığım daha düşük model bisiklette de pedal yoktu. Belli bir ücret karşılığı kırmızıları alıp taktıracaktım.
Bu pedallar shimano M540 ayarında ve ağırlık olarakta 358 gr civarındalar.

Valla bu konuyu 30. açışım,dayanamadım bi daha yazıyorum:)
Allah nazardan korusun ,manyak bir alet :)
Tekrar tekrar hayırlı olsun kazasız belasız binin....

• Beğen
Tepkiler: burakb ve sadana
@Yetkin Şahin

Amin. Çok teşekkür ederim. :D
Bende dayanamadım üzerinde bir iki değişiklik daha yapıcam..

merhaba gerçekten biskletin çok güzel hayırlı olsun nekadara maloldu sana sakıncası yoksa söylermisin?güle güle kullan....

• Beğen
Bisikletiniz çok güzel iyi günlerde kazasız belasız bol bol kullanın inş.
Küçük bir öneri;beyaz bir sele borusu ile daha nacizhane bir güzelliğe sahip olabilir :)

• Beğen
merhaba senin bu bisikletin üzerindeki zzyzx jant setinin ön arka toplam ağırlığını biliyomusun acaba

@yusuf bekar

Malesef !
Bende merak ediyorum. Lastik değişimi yaparken tartmayı düşünüyorum.

@Ahmet Fatih Gülcan

Teşekkür ederim.

Üzerindeki sele borusu biraz eskisin değiştireceğim. Gidonuda beyaz düşünüyodum ama tümlesik Trigon'a karar verdim.

@burakb

tamam sorun değil lastik değiştirirken jantları tartarsanız bana söylemeyi unutmayın:D görüşmek üzere

yaw bu corrtec bisiklet yapmayı biliyo ya.hayırlı olsun iyi günlerde kullan

• Beğen
burakçım bu canavarı evde silmek içinmi topladın yahu.. ait olduğu yerlere götürelim artık şunları, doğal yaşama alanlarına salalım... çamura ormana ve dağa hasret yaşayamaz bu türler :)

• Beğen
Geri