Scudo Sports

2010 Salcano XC 010 XX (Sram XX Full Set)

Scudo
Evet gerçekten ucuz sadece XX kompanet seti 2.500Euroydu buna jant setini vs katarsak gerçekten ucuza geliyor.

Jant seti,kadro,ritchey parçalar neredeyse bedavaya geliyor böyle bakılırsa :)

Bu duyuru nerde yapıldı.?Bildiğim kadarı ile site hala açılmadı..

@Aydın Yıldırım

Ben baktım site açılmış f,yatta bu şekilde Aynı zamanda Kadroda Karbon.
Gerçekten bisiklet bedava gibi birşey oluyor :D

• Beğen
Tepkiler: Aydın Yıldırım
Onun için bisiklet firmaları salcano alıp parçaları satıyor daha ucuza geliyor )

Sadece Parçaları için son kullanıcıya sunulmuş bir bisiklet...

SLR jant seti ve XX set toplamda 3500€ ediyor yuvarlak hesap...

Doğaz olarak diğer malzemeler bedavaya geliyor son kullanıcı için :)

Kadro karbon ama şaunda ebayde 300 dolar+kargoya kadro+gidon+boğaz+sele borusu var zaten :) önemli olan kalitesi...

Ama tabiki de böyle bir girişim oldukça gözümü doldurdu benim adıma... Tebrik etmeden geçemeyeceğim... Umarım geçen sene yaşanan mekanik sorunlar bu sene yaşanmaz ve marka adına iyi bir atak olur...

fakat şöyle bir sorun var. maşa da xx sid world cup yazıyor ama değil.2009 sid wc
başka bir detay da dikkatimi çekti jantların qr si ters takılmış resimlerde.
bunlara nasıl dikkat etmezler anlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: yamaç kolatan
@ilkerikier

Denizi geçip derede boğulmak buna derler.Ama yine de desteklemek lazım..Ha gayret... olacak....

• Beğen
Tepkiler: Murat İLK
Yalniz masa da 2010 olsaymis fiyat hakikaten avantajli olacakmis :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: sadana
Gerçekten çok iyi bir fiyat vermişler ben parça toplamayı düşünsem bu bisikleti alırdım hiç. olmazsa bonus olarak kadro bana kalırdı :)

• Beğen
Tepkiler: erdal gürsrs
İnşallah bu komponentler, Salcanoya özel üretilmiş daha düşük kalitede komponentler değildir. Eğer ki, alıp da kullanan kişilerin yorumları da güzel olursa; 2010 yılı= Salcano yılı olur bence!
Oldukça da hesaplıymış!
Ayrıca dolar, euro, İsviçre Frangı vs. vs. cinsinden değil de, bu ülkeye inanıp, Türk parası cinsinden böyle bir fiyat vermesi beni oldukça gururlandırdı. Böyle bir girişim, oldukça fazla maddi güç ister arkadaşlar! Güçten de ziyade, bisiklet spronu sevmek ve bu işin önünün açılmasına, yükselmesine gönül vermek gerek. Helal olsun Salcano'ya demek ki bunları yapabiliyor. Amacı sadece karne hediyesi olarak, marketlerde demir-çelik bisiklet satmak değil anlaşılan! Herkes alabilsin ve bu iş yayılsın diye bakıyor anladığım kadarıyla. Tebrikler Salcano!!!

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
Kadro kalitesini bilemem ama adamlar sadece SramXX fullset fiyatına tam bisiklet satıyorlar.
Birde servis ve montaj alanında deneyimli kişilerle çalışsalar gerçekten başarılı işler yapacaklar.
Salcanoya göre yapılmış ucuz kompanent tabikide mümkün değil.

zekerya bence hiç vakit kaybetme git bir konuş. işte tam istediğin şey.

arkadaş koşmana gerek yok almak istersen bak birsiteye rasladım gayette güzel fiyatları var salcanonun 2010 bütün modellerini satışa sunmuşlar istersen bir bak .(link)

Full XTR li bir modeli var, üzerindeki donanımlar ilgimi çekti özellikle maşa ve WCS karbon ekipmanlar.. Axon ların elektirk lock-out lu modelleri geçen yıl çıkmıştı galiba. Bu bisikletin üstünde görmek nasipmiş.

Geri