Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2010 takvim!

@atakan tosunoğlu

bulunduğunuz ilden ferdi lisan başvurusu yapın.önce bir sağlık raporu alın ,il müdürlüğünden alacağınız tescil fişini doldurun ,yanınıza tescil fişine yapıştıracağnız resim harici bir resim alınız,eğer yaşınız 18 den küçükse ,velinize imzalatın.En önemlisi yüzmeyi bildiğinizden şüpheniz olmasın.

• Beğen
Tepkiler: atakan tosunoğlu
Scudo
şimdiden iki fire balıkesir ve kemaliye iptal.balıkesir zaten ikinci plana hiç alınmadı ve şimdi kemaliye,sırada hangisi var bakalım?mersinden haber bekliyoruz,sonra yalova??? ilk bakalım ,kütahyada olacak dendi ama!!!,sonra en merak ettiğim izmire ne diyecekler,ya izmirde oturanlar bilmiyor,yada deniz temizlendi.bakalım...

izmir olmaz gibi
yurtdışı yarışlarına da götürecekler
yalova ve mersin olur işte..
eğirdir falan da olabilir
belki sakarya
sonra o eylüldeki egedeki 3 yarış olabilir işte..
geçen sezona göre 2-3 yarış fazla koşarak kaparız sezonu

@duyguny

yurt dışı hangileri düşünülüyor,bilgin varmı?

hangileri olursa olsun ,düşümcem,gidecek kafile başkanları,kendilerini gezdirmek için gidilecek bu yarışlara,yoksa başka bir amaç ,düşünce vede beklenti yok,halen şova devam,anlatıyoruz ama anlaşılmıyor,bu sporcuları ezdirmekten başka bir işe yaramayacak,kim giderse gitsin,veya birisinin yarışı bitirdiğini düşünelim,ne olacak,Triahtlonda sınıfmı atlıyacak,o sadece kişinin başarısından öte gitmez,davul dengi dengine çalar,yurt dışı tek gidilecek yarışlar,balkan şampiyonası ve age grup yarışları,gerisi ,tatil......

• Beğen
Tepkiler: shealien
o konuda haklısın
ben onlar götürmese de kendi imkanlarımla birkaç yarış koşacam
ilki valenci dünya üniversiteler şampiyonası
gerisine antrenörle karar verecem

@duyguny

bence imkanın varsa temmuda hamburgtakibe git alanya tarzı bir yarış...

@Fırat Dizman

il saglik mudurlugune mi bas vurmak lazim?
Ferdi lisans sadece triatlon icin mi yoksa yuzme, bisikler tumun ayri ayri gecerli oluyor mu?
30 yas ustune belki genel birsey veriyorlardir diye dusundum

hayır yaş farketmeksizin lisans alıyorsunuz
hangi spor dalında müsabakaya katılacaksanız onu alıyorsunuz
triatlon ayrı bir branş dalı...
yüzme veya bisikletten ayrıdır...

son durum: haftaya sivas duahtlonu ,rakım 1385 metre ,muhtemel sıcaklık 30 derecenin üzerinde,bir ila iki hafta sonra sapanca triahtlonu(olimpik),bir ila iki hafta sonra en güzel yarış özel riva triahtlonu(olimpik),ağustos başı muhtemelen eğiridir olimpik,eylül çeşme(sprint) ve ekimde uluslarası alanya olimpik.bakalım değişiklik olacakmı.Sivas duahtlonu yarış yerinin genelde uzaklığı rakım ,sıcaklık ve mevsime bağlı olarak duahtlon olması çok zorlayacak gibi...

sivasa katılmayacam
çeşme olimpik yapılacak büyükler final yarışı olarak
3 ekimde kuşadası sprint var gençler finali olarak
10 ekim riva sprint var gene...
alanya sonrası da kaş triatlonu var

@duyguny

duygun burada bir sorun var!evet sayfada böyle yazıyor.
Çeşmede olimpik bir triahtlon için bayağı bir uğraşacaklar,,trafik nedeniyle ,kavşağı hatırlıyorsun,sprintte bile sorun olmuştu,birde yarışların hepsini beraber yapıp canımıza okuyorlar,sonra final tek büyüklere yapılıyor.Ayrıca büyüklerin olmadığı bir kuşadası yarışı bilemiyorum.İleride netleşir göreceğiz,ancak hala bu programı yapanı bulamadım!!Ayrıca Alanya sonrası ,alanya yapılmış,final yapılmış,3 gün sonra kaş ne alaka onuda anlamadım,dostlar alışverişte görsün.Artık şüphem yok. Bu programı federasyondan kimse yapmıyor!!!
eğer yapıyorsa federasyonda ne işi var?

kuşadasında büyükler yarışacak ama puan için değil..
alanya için antrenman olur işte, üstüne riva da da sprint koşar alanya ya hazırlanırız
kaş zevkli olabilir gösteri yarışı olur
yani dediğin gibi bunlar kişiye özel yarışlar değil, adamlar programı yapar isteyen katılır isteyen katılmaz...

@duyguny

Aynen dediğin gibi,benimde riavyala ilgili anlatmak istediğim aynen bu zaten.

gerçekten çok güzel yahu böyle şeylerin olduğunu görmek insanı bisiklete bağlıyor

@mertcan gölge

Tam olarak nedemek istendiğini anlıyamadım,biraz açarmısınız?bir iki ucu var, düşünen kişiye göre anlamı değişiyor.

Geri