Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2010 Trek 8500

@hakan48

Yarış teknolojisi, yarışa girebilir anlamına gelir.

• Beğen
Tepkiler: Bulunmaz
Scudo
Furş yatağı campy style dikkat ederseniz. Specialized da bu şekilde kullanıyor artık. İyi midir kötü müdür bilmiyorum ama tam olarak uygun furş parçası bulmak çok zor oluyor. Normal furş parçalarıyla (bearingler) idare edilebilir tabi.

Merak ettiğim üst taraf 1-1/8 ama alt taraf 1-1/2 mi furşun? Dönüştürücü ile 1-1/8 oluyordur mutlaka ama dönüştürücüsüz 1-1/2 bearing ile taped maşa kullanabilir miyiz bu kadroda?

İngilizce terimler için kusura bakmayın elimden geldiğince Türkçe karşılığını yazmaya çalışıyorum ama markaların internet sitelerini sürekli gezince yeni şeyleri İngilizce öğreniyorsun. Türkçelerini öğrenmek muhabetle zamanla oluyor.

2010 8500 aldım ve ağırlığı 1730gr geldi sele kelepçesi üzerindeydi.benim aldığım kadronun boyu 18.5" alacak arkadaşlar ağırlığına dikkat etsin.birde kadroyu alacak olan arkadaşlara hangi göbeği alıcağına dair bir arkadaşımız resim ve adres koyabilirmi?çünkü ben hala göbeği alamadım araya bayram girmeside cabası.

@Recep TOPAL

Kadro baya agirmis dogrusu, ayni fiyata yarim kilo daha hafif karbon bir kadro alinabilirmis.. Ama tahminimce renk ve grafik tasarimlar daha cok on planda tutuldugu icin ozellikle gorsel olarak basarili bir tercih oldugunu soyleyebilirim.
Hayirli ugurlu olsun

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
Treklerin zaafının ağırlık olduğunu herkes bilir ama dayanıklılığıda buna nazaran fazladır,ben forumda hiç çatlayan kırılan trek görmedim ki, bende Trek kullanıcısıyım 90 kg. bi insan için gayet zorlayıcı sayılacak turlar bitirdim tık demedi yine dünyaya gelsem yine trek alırım insanlar biraz zorlayarak DH bisikletleri bile 10-11 kg.civarına düşürebiliyo bizde artık suluktan vazgeceriz sağlam bi bisikletimiz olur:D:D:D

@Bora Alben

saolasın bora

dediğin gibi görsellik ön plandaydı.aldığım parayı kadroda görmek istedim ama işin doğrusu bu kadar beklemiyordum.artık herşey corratec halcona kaldı Allah verede inşallah 1900gr gelir :D çok para harcadım hala 10kg'dan aşşağı düşüremedim buda canımı sıkıyor.

Çok güzel bir kadro nede olsa Trek adı yeter:)

• Beğen
Tepkiler: Recep TOPAL
Kadro muhteşem gerçekten. 8500 için fiyatın normal olduğu kanısındayım ama bizim orta halli kesim tabi sadece kadroya bu kadar para vermekte zorlanacaktır.

Kadro gerçekten çok iyi güle güle kullan.Bende de 6300 var ve 8500 e geçmek istiyorum. Kadroyu nereden temin etmiştin ve hala 2010 kadro bulmak mümkünmüdür ?

Bu işi bilen biri bana, Trek'in carbon teknolojisi iyi diildir dedi, sanırım işkembeden attı:D

geotech argon 1150 gram 500 tl lerde neden fiyat ve ağırlık farkı bu kadar fazla?
renler çok güzel bu arada ilk recep topal adlı üyemizde görmüştüm bu kadroyu

Bence Trek in kalitesini tartışan birisi ile ben bu konuları hiç tartışmam. Yani Trek kullanan ve çok seven birisi olarak eğer renk ve donanımını çok beğendiğim bir Scoot olursa hiç düşünmeden alırım çünkü Scoot bu abi dünya markası... Ama carbon konusunda şunu belirtmek isterim. Eğer bisikletini sert kullanıyorsan kaldırım merdiven dinlemiyorsan, uçuyorsan biraz, carbon doğru seçim olmayabilir. Neden dersen jant setinin eğilmemesine rağmen kadrosunun kırıldığı ve yamulduğunu gördüğüm carbon kadrolar oldu. Bu yüzden ben aliminyum kadroları tercih ediyorum. Forumda yazan bir arkadaşıma da katılıyorum. Demişki gram hesabı yapacağınıza biraz daha kondisyon ve düzenli beslenmeye dikkat etmeniz daha doğru olacaktır. Bence doğru söylüyor.

aynen, birde burda aldığın malın arkasına bakıcaksın kim var, Bahar bana güvenilir ciddi izlenimi bıraktı

@Ali Rıza Fırat

sds de var fiyat yaklasık 1,200 lira civaryıdı boş kadronun..

@emircan Başbuğ06

senin geoetech dediğin bisikletle trek 8500 kadroyu kesinlikle karşılaştıma dostum 8500 kendini ispatlamış kalitende ödün vereceğine ağırlıktan ödün vermiş fakat geotechin kalitesi tartışılır,bunda kullanılan malzeme kaynak temizligi kadro üzeri kullanılan boya,astar koruyucu gibi bi dolu faktör devreye giriyo bianchininde ucuza hafif kadrolarını bulursun ama aynı performansı beklemen sacma olur..

Geri