Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2010 Whistle Miwok 1051D;Yeni Yol Arkadaşım-Sevgilim

Scudo
Kadronun renkleri ve açıları çok güzel 2010 deore yakıyor hayırlı olsun.
 
  • Beğen
Tepkiler: matzbacher
Hayallerimdeki bisiklete kavuştum bile:) Belki full karbon değil,6,7 kg değil ama ben onu seviyorum ve birbirimze uyduğumuzu düşünüyorum:) Teşekkürler iyi dileklerin için:)
 
  • Beğen
Tepkiler: matzbacher
@Deniz Ser Hayallerimdeki bisiklete kavuştum bile:)Belki full karbon değil,6,7 kg değil ama ben onu seviyorum ve birbirimze uyduğumuzu düşünüyorum,teşekkürler iyi dileklerin için:)
 
Bisikletin kız gibi Maşşallah.. İyi günlerde binmen dileğiyle...

Bende bir gün baba olursam , çocuğuma elimden geldiğince bisiklet bilincini aşılamaya çalışacağım ve hep en iyi bisikletleri alıcam.....

Babanıza saygılar size sevgiler...
 
@Deep Diver

Güle güle kullanın:)hep daha iyisinisini isteriz ya hayallerinizi süslüyecek bir bisiklet vardır herzaman değil mi :)
 
  • Beğen
Tepkiler: matzbacher
2010 modeli çok güzelmiş.Renk harika ama değiştirmeye başlarsan bir çok yerini hatta her yeri değiştirirsin.Bence bu şekil de güzel.
Paylaşımınız için tşk le...İyi Forumlar..
 
İzmir'de oturman, babanızın bisiklet tutkunu olması ve evde 6 adet bisikletin olması bana "40'ından sonra azanı 6 bisiklet paklarmış" başlığını hatırlattı ve babanızın artık bisiklet aşkı piskopatlık boyutuna gelmiş spokesman abimiz olduğunu düşündüm bir anda. Daha sonra "çok kaliteli olmasalar da" deyişinden senin ayrı bir piskopat olduğunu düşünmüştüm ama sanırım sorun yok :D

Bisikletin çok güzel ve bende yeni deorelere bayıldım :)
Kazasız belasız kullanman dileklerimle... hayırlı olsun
 
@KORKI

Teşekkürler :) 3 yol 3 dağ 1 pinokyo vardı yol bisikletlerimizden birisi malesef çalındı:(Bisikletler,ağır ve oldukça yorucu:) yol bisikletlerini babam özenle topladı pek kaliteli donanımlar olmasa da hepsinin ayrı bir yeri var tabi :)
 
Merhaba bisikletiniz çok güzel. Size mesaj atamadım çünkü 50 mesajı geçmesi gerekiyormuş. Bende sizin bisikletinizden almak istiyorum. Donanım olarak fiyatı bana baya iyi geldi. Acaba siz memnunmusunuz şuan? Bana tavsiye edermisiniz?
 
Geri