Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2010 yılında salcano firmasından beklentileriniz!

(link)

Evet bahsettiğim buradaki resmin sağında kalan beyaz bisiklet

modeli SrSuntour

• Beğen
Tepkiler: Genar Batur
Scudo
Salcano'dan müşteri hizmetleri ve teknik servis anlayışını iyileştirmelerini bekliyorum.
İşlemler çok yavaş.

arkadaşlar evet hep eleştiri yapıyoruz. onları sadece resimlerden değerlendiriysosunuz ülkemizdeki her konu gibi eleştiriyor ama güzel şeyleri hiç gündeme getirmiyoruz. bu hem salcano hemde bizler ve ülkemiz için güzel bir atılım bence daha yapıcı olmak; yapılan güzelliği tamamlamak gerekir. ülkemizde deki diğer markalar yıllardır bu sektörde her yıl ileriye değilde sanki geriye gidiyor. bırakında salcano biraz müsaade edin ve yapıcı olun bence.şimdilik salcano her sene kendini yeniliyor.

@bisikletcanavari

Enescim Gidonu biraz araştırdımda tam olarak ricer sayılmaz :)adından da anlaşılacağı gibi düz bile denebilir denebilir :D WCS Carbon 10D Flat

(link)

sanırım XC de normal flat olan gidonlara alternatif ama bilemiyorum o kadarda araştıramadım:D google çeviri ile pek bi şey anlaşılmıyor :)

@alisundu

ya nolurr artık yollayın şu bisikletlerii başka bişey istemiyorum yaa ...

daha yeni bu işe başlayan 2 kafadar gidip fs kadrolu biri siyah biri beyaz salcano almışlar. ilk binişlerinde tanıştık kendileriyle ve 2. binişlerinde yine bir araya gldik. ne atlama ne zıplama ne sert sürüş yapılmadığı halde bir fs bisikletin kadrosu nasıl kırılabilir!!
kırıldı işte.. gerisini siz düşünün.
resimler bende olmadığı için ekleyemedim. ilerleyen günlerde ekleyeceğim.

bence x-men in bıçakları gibi bir kez katılaşınca birdaha hiçbiiyin bozamadığı bir kadro :D ama hafif:in:

Salcanonun yaptığı tek şey 5 para etmeyen kadroları orta derecedeki donanımlarla toplayıp piyasaya sürmek.Üstelik müşteri memnuniyeti diye bir şeyde yok.

@sefasahin

Çok cahilce bir yorum olmuş ne yazık ki. 5 para etmez kadrolar da ne demek ?
Bütün kadrolarla dağlarda aylarca test sürüşü yapmış gibi konuşmayın lütfen.

Her bisiklet markasında olabileceği gibi salcanonunda ürettiği kadrolar kırılabilir. Gerek bisikletforum gerekse yabancı kaynaklı sitelerde birçok meşhur markanın meşhur kadrolarının kırılabildiğini görebilirsiniz.

Tabiki dünyaca meşhur bisiklet markalarının piyasa içerisindeki tecrübesiyle salcanonunkini bir tutamazsınız.Kadro kalitesi konusunda en iyisi olmadığı da aşikar. Zaten salcano alan biride tahminimce diğer bisiklet kadrolarının sadece vergi nedeniyle pahalı olduğunu zannetmiyordur.

Yeni nesil salcanolardan bugüne kadar ng303 modeli kırıldı 2 kez aynı 1 kez de farklı kişi tarafından(forum içerisinde mevcut olanlar). Bende aynı kadroyu kullanıyorum , bazı durumlarda çok sert kullanmama rağmen böyle bir durumla karşılaşmadım.

Müşteri memnuyeti konusunda size katılıyorum. Özellikle bazı servisler salcanoya çok ciddi zarar veriyorlar imaj olarak. Zaten sırf bu yüzden bisikletten memnun olmama rağmen , bir daha bisiklet almam gerektiğinde salcanoyu seçenekler arasına koymayacağım.

Yetkili Servis yaptıkları firmaları özenle seçmeli ve müşteri memnuniyeti konusunda bilgilendirmeliler.

"Bu bisikletin 30 gün sonra ücretsiz bakımı var ustam ne yapacağız?"
"Kılmısın sen, gelirsin bakarız parasıyla. Yaptık işte ilk bakımını.. " gibi yaklaşımları sonucu fellik fellik başka bisikletçi aratmak zorunda bırakmayan kişileri yetkili servis yapsınlar.

Geri