Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2011 Merida Matts Tfs 200D (New Life)

Scudo
aynı bisiklet bende var hayırlı olsun. Lastikleri gayet iyi bence değiştirmeye gerek ve aynakolda katılıyorum biraz boşluk yaptı bende sadece ama gayet iyi tek rahatsız eden yer koltuğu :D

• Beğen
Tepkiler: Kayhan ONOL
Lastikleri değiştirmeyi düşünüyosanız Schwalbe Marathon XR takın derim gerçekten çok dayanıklı lastikler

• Beğen
İyi günler de kullanman dileğiyle kayhan..

Bisiklet konusundan uzak kalmana rağmen çok doğru bir tercih yapmışın. Bence 100d 300d modellerine göre f/p oranında daha avantajlı bir bisiklet.

@Mert KURT

Sağol Mert epey uzak kaldıktan sonra bisikletlere yeni yeni donanımları öğrendikçe bazı şeyler aklımda yer etmeye başladı. Özellikle seninde hasta olduğun gibi Sram ler çok güzel gelmeye başladı bana. 100d ile 300d lere baktım ama bunda Sram görünce tamam bu dedim. Zaten tek baktığım bisiklette vites,fren ve renk uyumuydu gerisi benim için önemli değil,şimdilik. İlerki zamanlarda bende sein gibi parça değişimine giderim, tabii ki bu donanımlar beni aksatıncaya kadar.

@Canberk Baydar

Sağol bilgi için zaten bende 3 markaya bakacağım hangisi ağır basarsa gözümde onu alacağı. Schwalbe, maxxis, continental

@Emirhan Kaya

Lastikler arazi ve şehiriçi kullanım içi iyi fakat, uzun turlarda adamı gerçekten yoruyor. Ben o yüzden uzun turlarda değiştirmek için tur lastiği arıyorum. Aynakol için ise şimdilik işimi görüyor. İleriki zamanlarda elbet değiştiririm. Teşekkürler.

Bisiklette ufak bir iki değişiklik yaptım, Jantlarda ki turuncu fosforları cıkardım, Km sayacını gidon boğazına taktım (tam ortada yani), Eski feneri çıkardım sağolsun Mert arkadaşımdan aldığım İlumenox feneri taktım (2.sinide alcam yanına), kilidi söktüm. Şimdilik bukadar zamanla değişmeler olacak.

Resimlerin kalitesi için kusura bakmayın, kameramın kablosu kayboldu, artık eski kamerayla çekiyorum :)

http://img545.imageshack.us/img545/8373/phto0002s.jpg

http://img252.imageshack.us/img252/8996/phto0003.jpg

http://img201.imageshack.us/img201/8633/phto0004t.jpg

Üzerinde toz yok diye yorum yapmıştım sanırım değil mi :) sözümü geri alıyorum :p

• Beğen
Artık toz var maalesef :) vitrinlik makina olsa toz bile kondurtmazdım :D

Aaaaa. Benim bisikletimin aynısı. Merida 200D sayısı İzmir'de gittikçe artıyor. Ne güzel. Hayırlı olsun. Ama bence bisikletinize Bar-End takın. Bar-End'siz çok çıplak kalıyor bence. :)

• Beğen
@Doğukan KARBAL

Takıcam takıcamda bu ay çok fena masraf yaptım. Bisikletin bu halini giyim kuşamı 1 haftada ayarladım.

• Beğen
Tepkiler: Doğukan KARBAL
fazlasıyla iyi bir bisiklettir kendisi :) bende de var ama bu aralar kullanamıyorum.
Not: Lastiğini patlatamadım daha :) 1 sene geçti bir patlak yok :) bayağı sapa yerlerde kulladığım halde :)

• Beğen
@Emirhan Kaya

Gerçekten sağlam çıktı. İlk deneme başarılı geçti. Manastır 2 den aşağı kadar hiç düşmeden takılmadan sorunsuzca downhill yapabildim. :)

Geri