Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2011 sedona 741 almayı düşünüyorum görüşleriniz

Tepki
1
herkese selamlar iyi formlar salcano ngf 24 bisikletim vardı sattım sıfır ayarındaydı 450 tl verdim aklımda sedona 741 d vs 751 2011 model var kullanan kullanmayan arkadaşların görüşleri nedir birde bu bisikletleri en ucuz nerde bulabilirim herkese iyi formlar

• Beğen
Tepkiler: Cengiz Gökalp
Scudo
741 alacaksan baya masraf edersin. Tavsiye etmiyorum. ama illa sedona olacak diyorsan 2. el daha sağlam ekipmanlara sahip bisiklet bulabilirsin. 2. el sedona konusunda öneride bulunabilirim

741 gayet tatminkar bir bisiklet ufak tefek donanım modifikasyonlarıyla seni hayatta yarı yola bırakmaz uzun yıllar ben sedona borla kullandım hala duruyor sıkıntısız çalışıyıro tavsiye ederim kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha sağlıklı olacaktır bence iyi forumlar

Ben de 741 kullanıyorum fakat ben de tavsiye edemeyeceğim. iyi bisiklet ama şu anda donanımına göre bence pahalı. Ayrıca aldıktan sonra modifiye ihtiyacı duyabilirsin,o zaman masraf daha da artar. Şu anda en mantıklısı temiz 2.el bisikletleri takip etmek gibi görünüyor.

yorumlar için teşekkürler heralde 751 alıcam hayırlısı bakalım pazar günü belli olacak

Senin boy kaç bende donanımlı 751 var 16 boy uygunsa görüşebiliriz.

Geri