Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2011:) Sedona 781

Scudo
bisikletiniz gerçekten çok güzel... ancak şiddetle SPD ye geçmenizi öneriyorum böyle bisikletlere böyle pedallar yakışmıyor...

• Beğen
Tepkiler: Cahit Türk
@Hasan Berk

uzun mesafe ve arazide kullanırsam spd ye geçmeyi düşünürüm.

Bir de bisikleti almadan ben de hayran hayran fotoğraflarına bakardım. Axon, SLX gibi parçalara hayrandım. Ama aldıktan sonra sanki değeri düştü. Şimdi hiç de çekici gelmiyor nedense.

Neden böyle diye divan edebiyatına başvurdum. İşte sonuç, ve teşhis;

Aşk derdinden olur aşık mizacı müstakim
Aşıkın derdine derman etseler bimar olur. - Fuzuli (r.a)

Bu beyitleri okuyanlar şöyle düşünebilirler: Aşık olan kimse aşık olduğu kişiye kavuşmak istemez mi? İnsan neden çektiği ızdıraptan mutlu olsun ki? Acı çekmek neden şaire bu kadar zevk vermiş? Kavuşsa daha mutlu olmaz mı?

Hayır kavuşsa daha mutlu olmaz. Çünkü şairi mutlu eden şey sevgiliye kavuşmak değil, kavuşacağı anın hayalini kurmaktır, sevgiliye duyduğu özlemdir, hasrettir. Eğer sevgiliye kavuşursa bekleyeceği, hayalini kuracağı bir şey olmayacaktır. Bu da hayatın anlamını yitirmesidir şair için.

781 aşığı olark hemen daldm içeri racing ralph lastikleri göremeyince şaşırdım doğrusu ama genede çok güzel görünüyor elime fırsat geçince hemen almayı düşünyorum

• Beğen
Güzel makine...Renkleri,duruşu hoşuma gitti.Hayırlı olsun...

• Beğen
Sedona kadrolar gittikçe daha iyi oluyorlar. Tasarım ve renkler gayet güzel. Güle güle kullanın.

• Beğen
[
Hayır kavuşsa daha mutlu olmaz. Çünkü şairi mutlu eden şey sevgiliye kavuşmak değil, kavuşacağı anın hayalini kurmaktır, sevgiliye duyduğu özlemdir, hasrettir. Eğer sevgiliye kavuşursa bekleyeceği, hayalini kuracağı bir şey olmayacaktır. Bu da hayatın anlamını yitirmesidir şair için.

Şapka çıkartıyorum. Sırf bu yüzden 11 yıldır hayranı olduğum BMW R 1150 GS'i almıyorum;) Aynı sevdayı çeken bir abim aldı; söylediği şu: "Onun hayalini kurmak, kavuşmaktan daha tatlıymış:( "

Bu arada bisikletiniz fotoğraflardan çok güzel görünüyor. Güle güle bininiz...

• Beğen
@ta650

bu hissimi kendi cümlelerimle ifade edemeyip, Fuzuli'den alıntı yapmıştım. siz de tek cümleyle gayet güzel ifade etmişsiniz. aynı hisleri yaşamış ve beni tam anlayan birinin olması beni mutlu etti. Müsadenizle bu cümlenizi imzamda kullanıyorum.

OğuzhanAlşan kardeşim,
781 aşığı olark hemen daldm içeri racing ralph lastikleri göremeyince şaşırdım doğrusu ama genede çok güzel görünüyor elime fırsat geçince hemen almayı düşünyorum

böyle yazmışsın ama yukarıda yazdıklarımıza da kulak ver istersen en azından almak için çok acele etme, hayalinin tadını çıkar, ta650 abimizin dediği gibi "Onun hayalini kurmak, kavuşmaktan daha tatlıymış:( " diyebilirsin sonra.

racing ralphları elimde lastik bulunduğundan hem fiyatı düşürmek için almadım. ancak görselliğini acayip düşürdü, yanlardaki beyaz şeritler bisikletin görselliğine katkısı oldukça fazlaymış.

son olarak, güzel temennileriniz ve yorumlarınız için tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Haklısınız aslında şuan sürdüğüm bisikleti sırf bu bisikletlere benzetmek için maffettim :) ama sedona aldığım zaman da karbon giant kadroya aşık olmayı planlıyorum ^^

bisikletiniz güzel bu arada 2011 bi parça takarsanız o zaman 2011 olabilir... :D :D

@Mehmet Aktaş

2011 e günler kala almış olmak 2011 model yazmak için yeterli sebeb bence:cool:
Yeni ve daha güzel fotoları yarın ekliyorum inş.

İşte 781 imin İzmir Konak ta çektiğim ilk sayfadakilerden daha güzel fotoları;

(link)

(link)
(link)
(link)

hayırlı olsun çok harika bir bisiklet şu an hayalini kuruyorum. ama biz sadece arkadaşız :) En kısa zamanda almayı düşünüyorum. Sadece şu anki Kron XC1000 'im bana yetersiz geldiği için. Ee bende sürdükçe aşık olmayı planlıyorum. Ayrıca aşkınızın avantaj ve dezavantajlarını bizimle paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

• Beğen
Hayırlısı olsun fakat merak edip sormak istediğim bir konu var neden aynakol Deore? Sedona 781 in üzerinde satışında SLX aynakol mevcut olması lazım ?

• Beğen
Geri