Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2011 Trek 4300 D sizce nasıl?

trek'in arka rublesi sram bu benim biraz kafamı kurcalıyor.daha önce forumda okuduğum bir yerde sram arka rublenin çabuk eridiğini yazıyor.

Scudo
o dogru bunuda yazanlardan biride benim.cokta çabuk erimiyo rublenın erimesi zincir uzamasıyla alakalı suç ortaklıgı aslında.benim ruble 7000km de değisti oda cahillikten zincirin uzama ölçüsünü bilmediğimden.tabi öğrenince zincir cetveli alıyım dedim pahalı geldi,bi zincir daha alıp garajın duvarına astım.yanyana getırıp bakıyorum 3mm uzama varsa hemen yenisini takıyorum.akıllandım artık :D.gelelim arife günü yaptığım kazaya alivio serisi aktarıcı hala calısıyo ben bu kadar saglam olabilecegini sanmıyordum kadro kulagını elimin ayarı yettiğince düzelttim öyle biniyorum sorun var tabi ama işimi görüyo nihayetinde maddiyat müsait olunca deore yada xt aktarıcı alıyım diorum.neyse konu dısına cıkmıyım.
-scootun gosterdıgın modelınıde pek beyenmedım AÇIKCASI yine trek gözde anlaşılan.

geçmiş olsun. eger bunu alırsam bende sizin gibi yaparım yada bozulmaya başlayınca direk rubleyi shimano ile değiştiririm

bence bu fiyat kesinlikle çok fazla. aynı fiyata aşağıdaki linklerdeki bisikletleri öneririm şahsen.

(link)
(link)

@Batuhan Keleş

zinciri vaktinde değistirince sorun olmazmış.

@Ender İplikci

teşekkürler fakat onlar v fren.ben hidrolik kullanıyorum ve hidrolikli alcam.

bisikletinizin fotoğrafı var mı? merak ettim :D sitedeki gibi gerçektede güzel görünüyor mu?

gerçek fotoğraflarını buldum bisikletin gerek kalmadı ;) frenler konusunda yorumun var mı?shimano 486 hidroliğe göre kıyaslarsak veya genele göre

@Batuhan Keleş

kotu bisey kullanıcağını sanmam promax ı yenı duyuyorum yınede trek pıyasa malı kullanmaz bence.sonucta hard bi model ımajını zedelicek bi hamle yapmaz kanaatindeyim.benim tercihimde shımanodan yana olur ama promaxda olsa arkasında trek var.trek uygun gördüyse bana laf düşmez açıkcası.

size katııyorum trek seçtiyse vardır bir hikmeti :D 2011 modelinin ağrlığı hakkında bilginiz var mı?ben göremedim agırlığını.

@Batuhan Keleş

13,5 kg baninmiyse buda 13kg olabilir yarın bi sorarım bahar hırdavata.

teşekkürler bu yaz belki amerikaya gitme ihtimalim çıktı.treki ordan alsam bi sorun çıkarmı?daha fazla masrafa mı girerim?

13,5 KG ya bagaj parası vermezsin heralde donanımın değişeceğini sanmam trek.usa sitesinde ne yazıyosa tr dede o satılıyo nakliye almıcaklarsa ordan al daha ucuz alırsın orası kesin.

.benim korkum gümrük.onların sorun çıkartmasından korkuyorum ve ekstra yüzde 20 filan vergiyle uğraşmak istemiyom.fiyat ve donanım olarak farklı.
amerikan sitesi : (link)

@Batuhan Keleş

Ben bir ara araştırmıştım, gümrükte ek vergi alınmayan ürünlerden birisi de bisiklet. Yani döndüğünde yanında bir bisiklet getirebilirsin. Sanırım ek ücret sadece uçağa ödeyeceğin kg fazlası ücret olacaktır. Fiyatlar yarı yarıya kadar değişebiliyor alabildiğin en pahalı modeli al derim :) Mesela trek 6300 amerikada 890 dolar burada ise 1290 euro

Yani amerikada trek 6300 = 1300 TL Türkiyede ise 2580 TL Tam iki katı fiyat...

WAT ile gitmeyi düşünüyom.zaten burdaki modellerle oranın arasında fark var bu yüzden alabildiğim en iyi donanımlı bisikleti alcam.orda kalcak olsam yol bisikleti alırım fakat türkiyedeki yollara pek güvenemediğim için ve ayrıca doğayı daha çok sevdiğim için mtb alcam.

@Batuhan Keleş

donanımda ben bır fark goremedım aktırıcı alıvıo ruble sram rotorlar promax arastır oyle karar ver buyutulcek bı rakam degılse istanbuldan alırsın.bas agrısıda olmaz ama maddıyatta cok buyuk farklar olucaksa abd den al.

donanımda fark var.türkiyedeki alivo hep, amerikadaki alivo-acera-altus karışımı ;)

bence ordan alma derim benim bisikletçi hocamvar bisiklet değil sadece almanyadan kadro almış ve istanbulda gümrüğe takılmış kadro kadroyu geri almak için tam 1.200TL ödemiş çok üzüldüm dedi keşke burdan alsam dedi benden söylemesi

Geri