Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2011 trek 4300 D ve 2011 carraro 473 H RACE 27V

bir carraro kullanicisi olarak cok memmunum kesinlikle tavsiye ederim bence en onemli sey ne olursa olsun sizin begenmeniz bunu on planda tutunuz carraro kullanicilarinin hicbirinin sikayet ettigini duymadim bence memmun kalirsiniz diye dusunuyorum

• Beğen
Tepkiler: Refik Demirelli
Scudo
Herkeze iyi forumlar... ben bir carraro 478k race kullanıcısıyım geçen seneki kadrolarından.Ben kendim olarak size carraro önerebilirim,ancak suğanki düşündüğünüz bisikletlerde ileride donanım olarak (aynakol vs.) değiştirecekseniz ben size trek öneririm çünkü kadrosu gerçekten saglam carraro'yu burda kötulemiyorum ama trek'in kadro konusunda iyi bir bisiklet oldugunu herkez biliyor.Parçaları geride kalır carraro whistle'a göre... bunu alırken biraz nasıl arazi şartlarında kullanıcaksınız başka başka düşünmek lazım....eğer fazla ağır arazilere girmeyecekseniz carraro daha mantıklı bir seçim olabilir.

• Beğen
@mustafa şükrü yıldırım

Trek in ne kalitesi var anlamadim bende kullaniyorum sadece kadrosu var parcalari bi halta yaramaz.. bence fiyat performans acisindan cok daha güzel secenekler var

• Beğen
@Erhan_Yılmaz

Mesela hangi parçaları bir halta yaramaz?Trek kadrodan başka malzeme üretiyor mu?Aynakol amortisör vites ve fren sistemi vs.gibi.

• Beğen
@Erhan_Yılmaz

Erhan bey mesela hangi modeli önerebilirsiniz, bir trek kullanıcısı olarak? kullandığınız trek modelini de öğrenebilirmiyim, bir önyargı oluşturiyim kendime :)

• Beğen
Tepkiler: levent çetinkaya
bende para biriktiriyorum güzel bir bisiklet alabilmek için :) Carraro 473 H Race ile Whistle Miwok 1160 D arasındayım. Bakınca 1160 D daha mantıklı görünüyor.
Yani şu an param olsa 1160 D alırım :D

• Beğen
@Furkan Yaldızkaya

Önemli bir maşa farkı var 1160 D'nin. ;)

• Beğen
@levent çetinkaya

Ewt ilginç bir yorum olmuş, bende size katılıyorum. Sadece kadro üreticisi bir firmayı aynakol gidon ve benzeri ürünleri ile kıyaslamak çok yanlış ama bir konudada çok haklı. 2010 model Trek 6300 aldım. 2400 Tl para verdim ama bisiklet 13,5 Kg. sebebi ise kadro haricindeki birçok parçanın düşük ve ağır modellerden olması. Ama iyi araştırmak lazım Bence Trekten kadroyu alacaksın ve diğer parçaları toplayıp takacaksın. Trek malesef ülkemizde Amerikayı geçtim, avrupadan bile daha yüksek fiyata nasıl satılıyor anlayamıyorum.

2010 Trek 6300 Amerika fiyatı 890 Dolar
2010 Trek 6300 Fransa Fiyatı 890 Euro
2010 Trek 6300 Türkiyem Fiyatı 1.190 Euro :D

@Ali Rıza Fırat

TREK in genel duruşu böyle bence kadro kalitesi doğrultusunda fiyatının da diğer bisikletlere göre yüksek olması normal kadroyu trek alıp diğer parçaları kendin toplayarak daha ucuza geleceğini sanmıyorum tabi parçalar ikinci el yada model yılı düşük olursa belki olabilir bir vergi mükellefi olarak maalesef ülkemizdeki vergi sistemi yüzünden bisiklet ve bisiklet dışında ki bazı ürünler yurtdışında daha ucuz olabiliyor (mesela adamlar rakıyı dahi bizden daha ucuza içiyorlar içiyorlar)

• Beğen
Geri