Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2011 Trek Soho S

Scudo
@Recep TOPAL

neden ikikez msj yazmayı ihtiyaç duydunuz ki? 9.ayda zaten yorum yapmışsınız!birde unutuyordum neredeyse başka üyelere eski konulara yorum yaptığı için kızıyorsunuz size ne demeli?

Güzel bisiklet, güzel tarz, aslında Amerika ve özellikle Avrupa'da insanlar bisikletin keyfini sürüyor. Bizde yaya köprüsünden motosiklet (zorlasalar araba) karayolundan koyun sürüsü geçer maalesef. Bisiklet yolu diye bişeyden zaten pek bahsedemiyoruz. :( Bu arada blog'unuzdaki yazıyı da çok beğendiği mi eklemek istiyorum.

Bu arada eski bir konuya yorum yaptığımın farkındayım ama uzun süredir giremiyordum foruma, bu çok büyük bi sorun olmasa gerek.

Konu başarıyla hortlatılmış.Arkadaşımızı tebrik eder başarıalrının devamını dileriz. :)

eski sayılabilir bir konu ama
değişik bir trek görünce yazasım geldi..
güzel görünüyor..
kazasız belasız sürüşler

• Beğen
Tepkiler: guneyc
guzel dileklerde bulunan herkese cok tesekkur ederim. ne yazik ki ekim ayinin sonundan beri 0 derecenin altinda ve bol bol da karli gecen sert bir kis yasiyoruz, bizim kara simsek de yasadigim binanin depo kisminda tekrar aydinliga kavusmayi bekliyor :)

new york'tan hepinize selamlar
guney

ayrica anlamadigim bir nokta var, bazi arkadaslar bu konuya uzun zaman sonra mesaj yazilmasindan rahatsiz olmuslar, sebebini ogrenebilir miyim? ne gibi bir zarari var?

madem hortladı..
karizmatik bi şey olmuş. iyi günlerde kullan.

• Beğen
hortlatmaya değer bir karizmayı, tüm mütevaziliğiyle üzerinde taşımakta...

Kazasız sürüşler.

• Beğen
Geri