Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2012 Whistle bisiklet modelleri

Hakan modeli, Kızılderililer Türk'müş savını da doğrular olmuş :p

• Beğen
Tepkiler: ASinanB
Scudo
@ali bayrak

bu model 2011 bianchi megayla kadro olsun donanım olsun aynı üstelik bianchide 1956 tl idi :eek:

bu fiyatlar avrupa satış fiyatları türkiyede hangi modellerin nekadar fiyata gideceği daha belli deil (ben öyle doydum türkiyede biraz daha ucuz olması bekleniyormuş) :)

Dün Selim Usta'ya (Özge Bike) 2012 Whistle toplantısı yapıldı mı ve ne zaman gelecek diye sordum. Manisadaki fabrika bu sene Whistle ile anlaşamamış. Bu sene Whistle yok yani Türkiye'de. Fabrika bu sene bir Alman markası olan Ghost ile anlaşmış. Elinde Whistle olanlar kıymetini bilsin. Ayrıca (link) 'a girincede yapım aşamasında yazıyor fakat alt taraftaki markalar kısmında Whistle yok. Onun yerine Ghost gelmiş. Ayrıca Fabrikayı aradım ve 2012 Whistle üretimi olmadığını teyit ettim. Elinde Whistle (2011 ve öncesi) marka bisikleti olanların ise mağdur olmayacağını söyledi. Sadece üretimi yokmuş. Yedek parça konusunda sorun yok. Mesela kadro sorunu ile karşılaşırsak aynı kadro verilecek.

ghost'un türkiye'ye gelmesi çok iyi olacak. modelleri mükemmel çünkü

Acaba orjinal ghost mu gelecek yoksa bianchi gibi sadece adı mı gelecek. Yerli üretim mi olacak? bunların cevabını ilerde alacağız.

orjinal ghost gelicek hatta bugin bisikletçi hasan abi sipariş verirken ghostlar daha elimize gelmedi dediler ithal edilmemiş daha

beyler lapierre de gelecek sanırım bianchi nin sitesinde gördüm adını

Manisada üretilmiyor bunlar. Sadece montaj yapılıyor. Yurt dşından kadro ve parçalar geliyor. Manisada mantajı yapılıyor. Yerli üretim değil. sadece montaj. Whistle'da böyle ghost ve Lapierre de böyle olacak.

• Beğen
Tepkiler: Dolunay Batar
Bir Whistle 1163V kullanıcısı olarak demekki; "Bu insanlar Trek'e Scott'a neden bu kadar para veriyorlar" dememeliymişim..:( Türkiye'de artık satışı olmayan bir marka bisiklet sahibi olarak bakalım avantaj mı yaşayacağız, dezavantaj mı?????

@Tolga Yücel

Whistle model isimlerinin ABD deki farklı Sioux kabilelerinin isimleri (Miwok-Lakota-Hakan vb) olduğunu forumda okumuştum ama linki bulamadım şimdi, Hakan diye kabile varmış demekki :) Adı Hakan olanlar yanlış anlamasın yani :D

Byte'lar Kyte olmuş :)) 2011 model Mavi-Beyaz-Siyah Miwok kadronun yanından bile geçemez hiçbiri, hayal kırıklığı, zaten bu yıl bunlar Türkiyeye gelmiyeceklermiş :s

bence çok büyük avantaj yaşıyacağız çünkü sadece satışı yok servisi hala devam ediyor ve sıfırına 1000 tl verdiğin bi bisikleti seneye türkiyede satışı olmadığı için durumuna göre tekrar 1000 tl den elinizden çıkarabilirsiniz :9 tabi bu bana çok uzak ben bu bisikleti parçalıyana kadar sürerim :D 1054 v :D

Geri