Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2014 Model Bisikletler

Scudo
Trek 2014 modeller yayınlandı,

Renk uyumu,diğer firmalara göre güzel seçilmiş

(link)

• Beğen
Tepkiler: gok
2014 Pinarello Bisikletler...

(link)

@Berke1903

Bisikletçim geçtiğimiz Pazartesi günü İstanbula gitti.Yarın gelecek.Sizce boş toplantıya gider mi?

• Beğen
Tepkiler: gok
Kron'a o 2 mesaj attım 3 ay aralıklı 2sinede cevap vermediler sırf bu yüzden kronu tercih listemin son sıralarına aldım sabırsızlıkla whistle ghost ve carraro 2014 modellerini bekliyorum ghostlar açıklandı fakat fiyatlarını bulamadım

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E ve gok
@BünyaminÇ.

Yılbaşından sonraki ay whistle carraro bianchi siteleri güncelleniyor..

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Sedona da tanıttı 2014'leri. sedonabisiklet.com

Arkadaşlar ülkemiz de yaşanan olaylar nedeniyle,doların düşeceği yakın zamanda görülmüyor..böyle giderse biraz daha yükselecek,Lira'mız değer kaybetmeye devam ediyor.

Salcano 2014'ler iyi ama ne zaman satışa çıkar?

Salcano'nun tasarımları harbi rezalet olmuş, bune böyle; siyah, beyaz ve yeşil. Harbi gider para verir sedona alırım. Eski yol bisikleti kadro rengini mtb'ye vermiş. Mtb'dekileride yol bisikletlerine vermiş. Yazık.

Bu arada seyrettiğim bir video'da xrs 30 apex modeli aynen geliyor
.
(link)

@ayhan1

Salcanonun bu seneki modellerini beğenmedim,Kron,Sedona daha iyi yapmış.Salcano 4 5 sene önceki teknoloji,boya aynı bir tek Eski Igman Modelini yeniden sürmüşler hoşuma giden tek modeli o oldu.Ayrıca Kron'da bazı Mtb modelleri Carbon Mesela Xc1500 karbon kadro Xcr'ın havalı süspansiyonu'nu koyacaklarmış.Bazı modelleri aceleye geldiğinden alt parçalar takmış.Xc1500 fiyatı 2500 Lira civarı,xc 1000 1300 1400 civarıydı.

Salcano renk uyumu ve tasarımlarını bu sene beğenmedim Sedonanın yol bisikletlerinin kadro renkleri daha güzel duruyor.

Salcano lar birkaç model dışında berbat diyebilirim ama kronlar fena değil.

Geri