Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2014 The Presidential Cycling Tour of Turkey (TUR)-50.Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

Scudo
Greipel yine suya gitmiş... :D

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

trt her telden çalıyor dayı'nın biri türkü söyledi spiker anılarını anlattı :) buda figür
(link)

• Beğen
Tepkiler: kerem oktar
şu helikopter sesini de bir kesebilseler çok daha iyi olacakmış zamanla baş ağrısı yapıyor

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Belisol aracının sol aynası neden kapalıydı acaba:)

Merhaba arkadaşlar,
bu konuyu açan Ulaş beyin mesajında parkurlarla ve yayınlarla ilgili şu ifade var: "03 Mayıs 2014 Cumartesi 11.45-12.00 Kuşadası-İzmir TRT-3 / TRT Spor TRT Türk /TRT HD 12.00-14.00" buradan bu parkurun bitiş saati 14.00 olarak mı anlamalıyım. Kusura bakmayın bu konuda çok bilgili değilim. Cumartesi saat kaç gibi İzmir'de olurlar. 4 yaşındaki oğlumla birlikte izlemek için İzmir'e gitmek istiyorum da. Herkese teşekkürler, sağlıcakla kalınız.

• Beğen
Tepkiler: kerem oktar
Helikopter ses Eurosport da da var. Traktör sahnesini kaçırdım ben tam da az işim vardı...

bence tourofturkey resmi sitesinden dahja detaylı bilgiler alabilr planınızı ona göre yapabilirsiniz (link)

• Beğen
Tepkiler: Tuğrul Tomba
Kaza oldu. Yol kilitli taşlardan. Dönüşte ufak bir su yolu vardı. Sanırım ön tekeri kaydı.

off kötü oldu yaa

@Tuğrul Tomba Tuğrul bey ben de aydında olsa giderdim fakat, İzmir yerine Söke, Ortaklar,Selçuk yolunda ki güzergahda izleseniz daha güzel olabilir. Evinize daha yakın olur ayrıca. Cumartesi ise Gümüldür , Seferihisar, Urla yolundan İzmir e giriş yapacaklar saat 3-4 arası da Karşıyaka bostanlı sahilde finiş olacak.

@Uğur S.

Aynen önden kaymış da ona bişey olmadı da diğerleri kötü oldu.
Bir de bizim millette bisiklet kültürü yok deniyor da seyirci sayısı bana iyi gibi geldi daha önce yarış izlemediğim için karşılaştırma yapamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Oğuz
@hsnsylk
Merhaba,
evet haklısınız, ancak cuma günü hem ben çalışıyorum, hem de oğlumun okulu var. o bakımdan izmire düşündüm. Sağlıcakla kalınız

Yunur Emre Bey, hiç ilginiz olmasa bile kapınızın önünden bisiklet turu için bisikletçiler geçecek dense siz de çıkıp orada olurdunuz. Ama sonrasında normal hayatınıza geri dönerdiniz.

Maalesef halkımızın çoğu böyle.

@Yunus Emree

Orada ki seyircinin bisikletle bir alakası yoktur bence, sonuçta orada ki insanlar kapılarının önünden gürültüyle 3-4 tane itfaiye geçse , dışarı çıkıp onu da izlerler :)

bu etap manzara olarak en iyisi. özellikle son 30km

TRT sen çok yaşa emi... şu anda müze müdürüyle konuşuyorlar hayret bişey....belediye başkanı kaymakam müdürler falan filan... İlçenin Müftüsü ile finali yapın da tam olsun... bir an izlerken bisiklet turu değilde trt belgeseli açtım sandım kendime gülmeye başladım ya...

Sizce Tour of Turkey etaplı turlar arasında dünyada kaçıncı sırada?

Geri