@Baki KAYAN şu 2. Matara gibi olab siyah şeyin adı nedir link verirmisiniz
@Ersin savaş öğrenmeyelim hayatımız kayar valla daha 15 yaşındayım şimdiden 18 oliyimdw çalışıyım böyle bi makine alıyım diyorum inşallah alırım - alırız
@Ulaş Çavuşoğlu tam olarak artı eksi bilemiyorum. Ben 2. Matara kullanıp sele altı çanta taşımayı tercih ediyorum. Tek matara su bisiklet sürdüğüm güzergahlarda bana yetmiyor
bu bisiklet en pis, en tozlu, çamurlu, zifoslu turlarda bile bu fotoğraftaki gibi her an reklam çekimlerine hazırdır. arkasında sürerken rublenin sürekli parlamasına uyuz olup atak yapıp öne geçiyorum.
bu adamın sattığı herhangi bir şey görürseniz -kıyafet, aksesuar, donanım, bisiklet vs- acaba temiz kullanılmış mıdır diye bir an düşünmeyin. beraber sayısız tur yaptık ve kendisi her zaman tertemizdir, jantidir, klastır.
bisikletin temizliğini ve sahibinin titizliğini övüyorum yanlış anlamayın. yoksa @Baki KAYAN da bilir ki tesisat borularından yapılma kanondal'ları sevmem.
Can kardeşim, yol arkadaşım Volkan'ın değerli görüşleri için teşekkür ediyorum
Cannondale için söylediklerine de resimli bir şekilde burada cevap vereyim
Şu modellerde en çok ilgimi çeken minik bir nokta var ki, o da Cannondale yazısının biraz aşağı doğru bakıyor olmasıdır. Belki de insanların çok dikkat etmediği bir noktadır ama o kısım Cannondale'ın tarz olduğu gerçeğini yansıtıyor.