Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

yuh ya, kamyon yoldan karşıdan karşıya geçti bisikletlerle arasında 10-20 metre mesafe vardı. iyi ki bir kaza olmadı.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Scudo
ahmet birinciydi son 30 km de yalnız ana gruptan koptular öndekı 4 lu gurubun önünde ahmet vardı

yalnız tam önlerinden 30 km kala paralel yasak olmasına rağmen polislerin yolu kesmemeleri sayesinde beton kamyonu geçti 10 metre onlerınden...

eurosport hd den izleyin uydunet valla 10 lira aylık sudan ucuz internet artı kablo tv artı hd uydu kanallar hepsine 40 lira verıyorum. trt den yarış falan izlenmez

son 16 km 100 km hızla iniyorlar

@Onur Ali İmren

Vestel City'den saat 12:20 ile 12:50 arası planlanıyor geçiş. Valla Vestel çok ilginç bir atılım yaptı bu sene turla ilgili. Yarın sabah 09:30'da başlıyor faaliyetler fabrikanın bahçesinde. Önce çalışan çocuklarının katılacağı bir yarışma var. Ondan sonra da biz çalışanlar yarışacağız. Herkes kendi bisikletini getirecek tabii. Aileler de içeri girebilecek. Öğlene kadar tüm proses durduruldu. Araç trafiği yok. 13:30'a kadar böyle bir organizasyon var. Bir fabrikanın duruşunun ne demek olduğunu, maliyetini bilen bilir. Burası tesis olarak böyle bir hazırlık yaptı şaşırdım açıkçası. 13 yıldır çalışıyorum City'de ilk defa böyle bir alaka görüyorum. Reklam meklam ama çok güzel hareketler bunlar umarım artarak devam eder bu destek. Camiaya samimi olarak sanayici desteği gelirse bir başka olur. En azından bizim fabrikada bu ara bisiklet farkındalığı tavan durumda.

Bugün Aydın'dan geçerken bir video çektim. Ancak video yüklemekle uğraşmamak için videonun içerisinden resimleri alarak sizlere sunayım dedim.
Ön gruptan birkaç kare..
1.png 2.png
Think of Saxo'nun başı çektiği arka gruptan (peletondan) görüntüler..
3.png 4.png 5.png 6.png7.png 8.png
Eh matarasız olmaz tabi ki ;)
IMG_4738.JPG

Saygılar :harika:

Etabı kazanan Bilbao ve genel klasman liderliğine yükselen Durasek'in yorumları..

(link)

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
@Melih Çolak

Tarafsız mikserde sanırım enerji veren bir karışım var almak isteyen şişeyi dayayıp dolduruyor diye duymuştum :(

• Beğen
Tepkiler: Emre.AK
Mark cavendish ile turkiye barolar birligi baskani metin feyzioglu arasinda ki benzerlik dikkat cekici :)

• Beğen
Tepkiler: anıl şentürkk
Mikser fiyaskosu aklimdan cikmiyor. Gercekten bilincsiz mi yaptilar yoksa benim gibi reklam kokusu alan var mi? Tum yayinda 4-5sn firma adi net bir sekilde gorundu. Tamam rezillik ama reklamin da iyisi kotusu olmaz...

Hayır acaba bisikletliler ne düşündü ? adam kendini kaptırmış allah ne verdiyse basıyor tak diye gümbür gümbür zeballah gibi birşey çıkıyor karşısına. Vallahi rezillik :(

@Melih Çolak çok iyi isim olmuş :) Beni dünkü Muğla-Pamukkale etabında Muğla'da yola sokmamışlardı şehir dışındaysa fark etmemiş olabilirler

• Beğen
Tepkiler: Melih Çolak
@erphan video çektiğim için selfie çekmek için pek fırsatım olmadı. Max 30-35 km. hız vardı. Ciddi şekilde rüzgar vardı çünkü. Tabi rotanın sonunda 2 tane ciddi rampa olmasıda etkili.

@ReşitÇağırgan
yarınki etabın, eurosport hd den tamamını seyredemezsem bile son 20 km sini seyredeceğim bir aksilik olmazsa. sizleri de finish alanında görmek isteriz :) ne İzmir'e ne de İstanbul'a gidebildim şu 3 günlük tatil gününde ya ona yanarım :( İstanbul ve İzmir'de yaşayan arkadaşlara gıbta ediyorum şuan. inşallah seneye... diyor ve sizlere keyifli seyirler diliyorum. güzel fotolar bekliyoruz ;)

tekrarlarını nerden izleyebilirim acaba bana bildirim gelecek sekilde cevaplarsanız çok memnun olurum yoksa göremeyebilirim

Geri