Yuh. Adam bilmeyebilir, haberi olmayabilir. Onemini anlamayabilir... Asil ceza orada arac cikisi icin onlem almayanlara ve o soforu 1 Mayis Bayraminda calistiranlara kesilmeli...
@gokhantig Aynı şekilde orada o yolu kapatmakla görevli olan kişilere de soruşturma açılması gerekli. Şöför dikkatsiz olup daha geç yola çıksaydı bisikletçilerin geçtiği anda... Sonrasını düşünmek dahi çok kötü
Ben bisikleti sevmeme ragmen hala bu tur yarislarinin kazanani kaybedeni nasil belirleniyor cozemedim
Cok elestirmeye ve yurt disindaki yarislarida gozumuzde buyutmeye gerek yok.
Gelecek sene karadeniz bolgesinde olusacak bir rota guzel olabilir diye dusunuyorum.
Samsundan İzmire dogru.
Hem kurtulus mucadelemizin baslama ve bitisini simgeler hemde farkli cografyalar dahil olmus olur
@Battuta
hadi be oradan sıyırtık, çok bıktıysan basar gidersin. Sen sistem yanlısı avuçları kaşınan bi dincisin diye yorum yazmaktan vazgeçecek değilim. Farklı görüşlere saygı göstermeyi kafanızı vura vura öğreneceksiniz.
T
@Onur Ali İmren
Tamam siz uygun gordugunuz dusunce kaliplarini bizlere bildirin biz sizin izin verdiginiz olcude dusuncemizi soz soyleme hakkimizi kullanalim olur mu! Malum sizinki de bir ütopya sonucta sınır yok