Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

Scudo
Ağır bir ceza olmuş

Yuh. Adam bilmeyebilir, haberi olmayabilir. Onemini anlamayabilir... Asil ceza orada arac cikisi icin onlem almayanlara ve o soforu 1 Mayis Bayraminda calistiranlara kesilmeli...

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
Etaplı yarışlarda (tek günlük yarışları kastetmiyorum) her etap sonrası 1-2-3'ün podyuma çıkması başka bir yerde yok sanırım.

@gokhantig Aynı şekilde orada o yolu kapatmakla görevli olan kişilere de soruşturma açılması gerekli. Şöför dikkatsiz olup daha geç yola çıksaydı bisikletçilerin geçtiği anda... Sonrasını düşünmek dahi çok kötü

uluslararası bir etkinlik olduğu için bu kadar büyük ceza aldı sanırım

İzmirde finişi izlemek guzeldi.
Finisteki yasli emekli bayrak balon ivir zivir kapma yarisindaki teyze amcalara ayrica sevgiler.

Cavendish kazansin diye cildiran coktu.

Ben bisikleti sevmeme ragmen hala bu tur yarislarinin kazanani kaybedeni nasil belirleniyor cozemedim :)

Cok elestirmeye ve yurt disindaki yarislarida gozumuzde buyutmeye gerek yok.
Gelecek sene karadeniz bolgesinde olusacak bir rota guzel olabilir diye dusunuyorum.

Samsundan İzmire dogru.
Hem kurtulus mucadelemizin baslama ve bitisini simgeler hemde farkli cografyalar dahil olmus olur

@Battuta
hadi be oradan sıyırtık, çok bıktıysan basar gidersin. Sen sistem yanlısı avuçları kaşınan bi dincisin diye yorum yazmaktan vazgeçecek değilim. Farklı görüşlere saygı göstermeyi kafanızı vura vura öğreneceksiniz.

@Cem Ç. Kısıklıdan bir yerden baslicak diye biliyorum Asya'dan Avrupa'ya degil mi?

@EmreDurmaz
İsteyen istediğini yazamaz. Yapamaz. Diyemez
Nerede görülmüş

T
@Onur Ali İmren
Tamam siz uygun gordugunuz dusunce kaliplarini bizlere bildirin biz sizin izin verdiginiz olcude dusuncemizi soz soyleme hakkimizi kullanalim olur mu! Malum sizinki de bir ütopya sonucta sınır yok ;)

Yarisin tum etaplarini bastan sona izleyebilecegimiz bir yer var mi?

Ya da evde kaydeden birileri varsa pm atarlarsa cok sevinirim.
Tesekkurler

Mtbtr twitt atmış;
"Grechin'in bugünkü kazada 5 kaburgası kırılmış, akciğeri delinmiş ve bir akciğeri sönmüş, 9 Eylül hastanesinde yoğun bakımda."

Bu günkü Selçuk-İzmir etabında K.paşa ilçe merkezinden geçildi mi?

Geri