Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2015 cumhurbaşkanlığı bisiklet turu / 51st presidential cycling tour of turkey

@erolslmz

torbalı yolu üzerinden gelip emniyetin oradan sağa dönüp sütçüler ara yolunu kullanarak ankara asfaltına çıkmış olmaları gerekiyor. yayın daha geç saatte başladığı için TV'de görünmedi

• Beğen
Tepkiler: Kılıçarslan
Scudo
bu torkulu bisikletçi kaza yapmış
5 omurga kırığı bir çiğer sonmesi bir çiğer yırtığı varmış..

kaza görüntüsü var mı hiç ?

@Serkan.ÇABAŞ Omurga kırığı değil, kaburga kırığı. Omurları kırılsa felç olur adam

• Beğen
Tepkiler: Serkan.Ç.
@Fatih Ç.T.

Yok mu hic yardimci olabilecek

Ccc takımının matarasını arıyorum elinde olan varsa bana yollayabilir mi ücretli bir şekilde. Aradım genelde abartı bir fiyata satmaya çalışıyor, fırsatçı işiler. Bisikletime uyumlu olduğu için istiyorum, bisikletimin markası Bianchi touring 413. Bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler, iyi geceler.

@famousol35 o mataralar uzun süre kullanımda yosun tutuyor,yıkasanız bile kokusu gitmiyor ve suyun tadı değişiyor.Birde üstüne para verip almak pek mantıklı değil ama yinede sen bilirsin.

• Beğen
Tepkiler: GökhanRR
Uğurcan, teşekkür ederim bilgilendirdiğin için bu konuda bir bilgim yoktu iyi oldu. Sadece rengini beğenmiştim, tabi bu tür şeyleri de düşünmek gerekirdi iyiki geç haberim olmadı. Yarın decathlona gideceğim eldiven, mata ve kafesi, gözlük bandı alıcam. Decathlondan önerebileceğin bir matara var mı peki, turuncu veya siyah olmak şartı ile, şimdiden teşekkürler.

yarın sultanahmet dışında dev ekran kurulacak bir yer var mı?

Yarın decathlona uğrayıp, eldiven ve Matara gibi bir kaç aksesuar alıcam, tamam matarayı daha iyi birşey bakarım. Peki eldiven için önerebileceğiniz birşey var mı? 55 lira civarı bil modeli beğendim decathlonda o iyi gibi geldi bana, farklı bir öneriniz olur ise ona da bakabilirim.

Kaza anının videosu var mı?

" Felaket rakibin dirseğiyle geldi
Onlar yarış sonucunu Mark Cavendish'lerini yaza dursun. Hatta VIP’leri gülücük yağdırsın bol bol fotoğraf çektirsin.
Dünya devleriyle turda mücadele eden temsilcimiz TORKU, Serhiy Grechyn’in kazasının şokunu yaşıyor.
Milas yakınlarında ana gurup içinde bir anda düşen Serhiy kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından uçakla 9 Eylül Üniversitesi hastanesine kaldırıldı.
Takımın sportif direktörlerinden Mehmet Şafakçı büyük bir şok yaşadıklarını belirtirken, “Başında şuanda Turun doktoruyla birlikte 5 doktor var. Tur organizasyonu da yakından ilgileniyor. Yapılan ilk tetkiklerde 3 kaburgasının kırıldığı bunların ciğerine battığı belirlendi. Kaşında açılma var. Şuanda yanındayım. Öyle etkilendik ki şok geçirdik. Tur sonrası ailesinin yanına gidecekti. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. ” dedi.
Rakibi dirsek attı
Ana grup içinde bir anda yerde kalan Serhiy’in rakibinin attığı dirsekle düştüğü öğrenildi. Etap sonrası TORKU Sportif direktörü Lionel Marie’nin yanına gelen ismini henüz öğrenemediğimiz Belçika takımından bir sporcu Serhiy Grechyn ‘e attığı dirsekten dolayı özür diledi. Şafakçı olayı doğrularken, “Özür dileyen bisikletçinin dirsek atıp düşürüşü görüntüleri var mı şimdilik bilemiyoruz araştıracağız” dedi. "
11156163_661630237301315_4194755505828806449_n.jpg

çok üzüldüm ya acil şifaler diliyorum

@Emre.yıldırım

Sulukları izlemek bile keyif verdi, kim bilir yarışı izlemek nasıldır ;)

@famousol35 yarın eğer bulabilirsem sana bir tane verebilirim ücretsiz bir şekilde. tabi kargoya verilecekse senin karşılaman daha iyi olur , bu aralar biraz yolsuzum malesef :agla:

ayrıca yarın yarışı izlemek ve suluk toplamak isteyen arkadaşlar olursa sabahtan itibaren sultanahmette olacağım yanımda birilerinin olması güzel olur

Geri