Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2015 Dahon modelleri

merhaba arkadaşlar ben gözüme dahon 2015 mariner d7 modelini kestirdim gerek ekstra çamurluk ve bagaj gerekse bazı sitelerde gördüğüm kadarıyla pompalı sele borusu ile o fiyata çok fazla beleş aksesuar verdiği için üstüne paslanmaya daha dayanıklı bir ürün olduğundan dolayı ama sizlerinde fikirlerini merak ediyorum özellikle katlanabilir bisikleti olan arkadaşlar bu bisiklet için ne düşünüyor :)

• Beğen
Tepkiler: poet
Scudo
Katlanma şekli d8 ile aynı mı? Şu çizilme olayı miğde bulandırdı. Sarıp kullanamam ben o sekilde :)

Performans için d8 elbette, net olarak daha hızlı bir bisiklet. Mariner ise gezinti bisikleti. Sahilde gezecekseniz marinerin aksesuarının bol olması iyi. Onun dışında her türlü d8

teşekkürler ozan :) açıkçası çocukluğumdan beri ilk bisikletim olucak büyük ihtimalle oyüzden performanstan çok uzun ömür ve bol aksesuar önemli oluyor pompa ve bagaj masrafından kurtulmak önemli geldi gözüme düzgün bir kask alarak direk sürmeye başlayabilirim :) o yüzden heycanlanmıştım açıkçası evimde yer sorunu yok ama yazlığa giderken götürmekte istiyorum orada bir yerden bir yere gitmek için kullanıcam gezmek için zaten arada baharda falanda istanbulda kullanırım maksat daha çok hareket ettiğim bir hayat 185 100 kilo sorun olmaz galiba alet için anladığım kadarıyla

@kubilay.m hayırlı uğurlu olsun çok beğendim, aramıza hoşgeldiniz.
Seleyi de değiştirmişler sanırım, jelli gibi duruyor,

Kilo sınırı 105-110. O yüzden sorun olmaz.
Mutlaka zil alın, katlanırlar zilsiz olmuyor 10 dakikada anlarsınız :)

sele : selle royal vacuum free way jelli
ama ben pek rahat edemedim. büyükçe birşey almak istiyorum. satabilirim belki seleyi. sıfır nede olsa.
sele olarak yumuşak dar olmayan bir şey almam lazım.
zil+kilit+kask+gidon yükseltici

teşekkür ederim cevaplar için özellikle ozan a :) şimdiden bile tahmin edebiliyorum zilin önemini böyle seri bir araç için inş para durumunu denkleştirirsem katılıcam aranıza bu arada gidon için şise tutucu gibi bir şeyler var mı acaba

Şaside suluk için iki delik var, suluk zaten o deliklere uygun aparatla birlikte sayılır

@kubilay.m hocam resme tekrar baktim da siz gidonu sarmissiniz ben arka tekerin oradaki siyah kadro demirini sardim. Gidon cok gozonunde olan bir sey. Bir de benimki miknatise gelmiyor kadro demirine degiyor. Degmesin diye bantladim. Sizdeki sanki miknatisa cok yakin gibi geldi?

vitesler bazen durduk yere atar degistirir falan bunlar hep ayarsiz olmasindan. 3-3 ay once yeni aldigim baska bir bisiklette de vardi. 10-15 snde bisikleti sikarak falan ayarliyor. Boyum 1.79 gidon tam geldi bana. Selesi ise acik ara bicok seleden daha iyi hocam. Triban3un selesi veya diger tur bisikletlerinin selelerinden bariz daha iyi. Birkac tur bisk. suren arkadas da ayni seyi soyledi.

geçici olarak öylesine sardım hemen kötü gözüküyor tabi. değiştireceğim sargıyı. gidon yüksekliği sele ile yanı seviyede. ben daha dik bir sürüş için yükseltmeyi düşünüyorum ama nasıl olur bilemedim. aparatlar var ama o kadar yüksetmeme izin verir mi? masa başında koltuğa alışınca sele ne olursa olsun sıkıntı oluşturacak anlaşılan. tabi alışana kadar.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Musa1
@kubilay.m

Gidonu yükseltirseniz, mıknatıstan dolayı sıkıntı çıkar diye düşünüyorum. Katlayınca gidonun mıknatısı geçip altına kadar uzaması gerekir bu işlemin katlanırken sıkıntı çıkarmaması için.

Vitesten neden ses geldiğini buldum ama Çözümü nasıl olacak bilmiyorum. Zincirin bir baklasında farklı nokta var. Galiba zincirin son Bağlantı yeri. Bu iki bakla arasındaki mil çok sıkı ve bu iki baklayı birbirine bağlayıp iki bakla uzunluğunda düz bir Şekil almasını sağlıyor. Bu kısım vites artırıcının küçük dişlisinden geçerken tık diye ses yapıyor. Mil Etrafında dönüp dişlinin formunu almıyor. Bu nasıl çözülür ? Baklamı değişecek gevşetilecek mi ???

Vitesse D8 ler hep siyah mı gelmiş ne ?? Nerede o güzelim mango sarısı ?? :D

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@Burcuu Her ne kadar alacak olsam yine siyah olanı tercih edersemde, mango sarısı daha iyi görünüyor katılıyorum :) siyahtaki sarı vites ve fren kabloları pek yaykışmamış gibi. Vites ve ayarlanmayan gidon güncellemeleri hoşuma gitse bile bence en güzel Vitesse modeli 2014 olan modeliydi... Aslı bisiklet 2014 te 2013 modeller yerine 2014'leri getirseydi şimdi buna biniyordum büyük ihtimalle :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: Burcuu
@Ömer D. Full siyah renkten yanasın hep biliyorum :)

Bugün bisikletçiye uğradım renkli zil sordum bana verdiği cevap şu oldu amcanın : renkli zil yakışmaz senin bisikletine, hem çocuk musun ?? siyah renk varken niye renkli zil istiyorsun ?? :naslyany: :koptum:

• Beğen
Tepkiler: ibrahim_D
Arkadaşlar bende tamamen siyah olsa diyordum. Hatta komple siyah olmadığı için sarı olan modeli istiyordum. bu siyah olanda sarı kablolar falan var. fotoğraflarda iğrenç duruyordu bana göre. ama sarı olanı beklemek ve ne zaman geleceğini bilmemek beni siyah olana itti. ertesi gün elimdeydi. gayet hoş bence. öyle uzaktan fotoğraftaki gibi değil. bu arada 30-40 km kullandım yokuş ve düz yol mükemmel.

Mu d8'in siyahla -bildiğin siyah gibi değil ya gözlerim bozulmadıysa, beyaz olanı arasında kaldım. Bisiklete karar verdik de rengi kaldı şimdi:)

Geri