ayhandeniz71 Aktif Üye Kayıt 2 Şubat 2015 Mesaj 177 Tepki 561 Yaş 54 Şehir istanbul İsim Ayhan Deniz Bisiklet Whistle 9 Şubat 2015 #1 Malzemeler : Eski kırılmış metal sandalye parçası Kaynak makinesi olmadığı için Matkap , bağlantı metal lama parçaları Vida,somun vs. Dosyalar IMAG0371.jpg 101,5 KB · Okunma: 491 Tepkiler: burakkosucu, kadir karakaya, Matiz ve 4 kişi daha
Malzemeler : Eski kırılmış metal sandalye parçası Kaynak makinesi olmadığı için Matkap , bağlantı metal lama parçaları Vida,somun vs.
Özden Özdemir Aktif Üye Kayıt 20 Ağustos 2007 Mesaj 119 Tepki 188 Şehir İstanbul İsim Özden Özdemir Bisiklet Specialized 27 Nisan 2015 #2 Hocam elinize sağlık. Gayet güzel görünüyor. çok işinize yarayacak. Ben de bisiklet tamir standı yaptım. İlk fırsatta paylaşacağım. Tepkiler: ayhandeniz71
Hocam elinize sağlık. Gayet güzel görünüyor. çok işinize yarayacak. Ben de bisiklet tamir standı yaptım. İlk fırsatta paylaşacağım.
T terelelli Üye Kayıt 24 Nisan 2015 Mesaj 18 Tepki 7 Yaş 31 Şehir İstanbul İsim Emre Çelik Bisiklet Trek 30 Nisan 2015 #3 Gayet güzel elinize sağlık. Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
OMERIC Üye Kayıt 4 Mayıs 2015 Mesaj 24 Tepki 3 Şehir MANİSA Bisiklet Trek 4 Mayıs 2015 #4 FOX süspaansiyon bakımı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar yanlış anlamayın da ama kimse bana şu bisikletçi yapıyo yok servise götür demesin kendim öğrenmek isterim nedir yani atla devemi derler ya bilgisi olan varsa konuşmak isterim
FOX süspaansiyon bakımı hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar yanlış anlamayın da ama kimse bana şu bisikletçi yapıyo yok servise götür demesin kendim öğrenmek isterim nedir yani atla devemi derler ya bilgisi olan varsa konuşmak isterim