Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2015 Salcano City Sport 40

hayatgezi

Aktif Üye
Tepki
65
İsim
Caner
Bisiklet
Salcano
Geçen hafta aldığım 2015 Salcano City Sport 40

Henüz ek bir şey takılmadı. ilk olarak ışık ve arka çamurluk düşünüyorum, daha sonra ki aylarda bir bağaj ve daha dişli bir lastik düşünüyorum. Gönlüm görünüşlerinden ve tekerlerinden dolayı hep dağ bisikletlerinden yanaydı ama ağırlıklı olarak şehirde kullanacağımdan dolayı bu modeli tercih ettim. Umarım doğru bir tercih yapmışımdır. Sonraki aylarda tekeri, kendi görüntü zevkim için değiştirdim mi tamamdır. Sarı Siyah renk tercih ettim. 3-4 gündür kullanıyorum oldukça memnunum.
IMG_3947.JPG IMG_3952.JPG IMG_3953.JPG

• TİPİ
  • 700C TREKKING
  • KADRO
  • Hydroformed tubes alüminyum kadro
  • MAŞA
  • Sr Suntour 700C NEX HLO hidrolik kilitlemeli maşa
  • ARKA VİTES
  • Shimano RD-M280 Altus 24 vites
  • KADRO ÖLÇÜLERİ
  • 18" - 20"
  • ORTA GÖBEK
  • Chin Haur CH-51 kaset
  • AYNA VE KOL
  • Sr Suntour XCT 48t/38t/28t krank takımı
  • FREN TAKIMI
  • Tektro 837 alüminyum V fren sistemi
  • VİTES KOLU
  • Shimano STEF51
  • RUBLE
  • Shimano CS-HG31 32t/11t kaset
  • ÖN DEĞİŞTİRİCİ
  • Shimano TX51 ön değiştirici
  • GİDON
  • Zoom alüminyum gidon
  • BOĞAZ
  • Zoom TDS-C297 alüminyum boğaz
  • SELE BORUSU
  • Zoom C208 alüminyum sele borusu
  • FURÇ TAKIMI
  • Chin Haur CH-9280TBW
  • TEKER SETİ
  • Continental Country Plus reflektörlü lastik
  • JANT SETİ
  • Salcano XPRO HB 8x4h özel örüm jant seti
  • AĞIRLIK
  • 14,11 kg

Scudo
görünüş sizin için ne kadar önemli bilemem ama bu tekerlekleri değiştirmeye hiç gerek yok. bende cs30 var, continental lastiklerle 10 bin km'yi devirdim. maşallahı var.

@Ahmet Ayaz maşallah hocam :) lastiklerin iyi olduğunu söylüyorlar, kullanıp atmayı düşünmüyorum, ben sadece kendi göz zevkim için ileri ki aylarda değiştirmeyi düşünüyorum hem yedek olarak durur, Bodrum vb yerlerde köy yollarında kullanırım işime yarar diye düşündüğüm için.. mevcut lastiklerle de kısa süreli toprak yollarda kullanan çok arkadaş varmış neredeyse hepsi memnun.

Tekrardan hayırlı olsun..ben birşeyi merak ettim.acaba bisikletin cs 40 olduğu kadronun herhangi biryerinde yaziyormu.2014 modellerde yaziyordu ama yenilerde göremedim.bir de 2014 model olanına hiç bakma fırsatıniz oldumu elcikler farklı çünkü hangisi daha iyi?sizin aldığınızda seleyi yazmamislar eski modelde jelli sele vardi seleniz rahat mi acaba memnunmusunuz?

Güzel tercih.Hayırlısıyla kullanın inşallah.Salcano bu sene sarı ağırlıklı çalışıyor.

Bisikletinize kavuşmuşsunuz nihayet :)
Hayirli uğurlu olsun. Kazasiz belasiz keyifli pedallamalar..

• Beğen
Tepkiler: hayatgezi
@hakankurt bisikletin sağına soluna baktım ama üzerinde yazmıyordu ya da ben göremedim. ama benimde dikkatimi çekmişti. Kutusunu biz açtık ve kutunun üzerinde yazıyordu, faturada da yazıyor. serviste kurulum yaparken herhangi bir şey demedi bisikletçi gerçi bana sinirlenmişti :) web sitesindeki görselden baktım orada da aynı şekilde 2015 modelinde yazmıyor. sorun yok yani :) sele için yorum yapacak kadar profesyonel değilim ve o kadar da uzun kullanmadım, dün dur kalk şeklinde 1 saat kadar sürdüm rahatsızlık vermedi bana. jelli olup olmadığı bir yerde yazıyorsa söyleyin bakarım. Elciklerde biraz daha yumuşak bir yapı kullansalardı daha konforlu olurdu sanırım, ama herhangi bir rahatsızlık hissetmedim, memnunum.

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Hepimize kazasız sağlıklı mutlu pedallamalar..

hayırlı olsun kazasız belasız pedallamalar dilerim

• Beğen
Hayırlı olsun benim salcanado siyah sarı .Kazasız günlerde kullanın inşallah . :)

bu vesileyle de tekrar hayırlı olsun diyelim.
Bende sizin gibi ilk iş arka çamurluk ve ışık düşünüyorum.
aynı kadro oldugu için ve de ankara olması sebebiyle bu konuyu takibe alayım hocam :D

• Beğen
@hayatgezi hayırlı olsun, kazasız belasız tatlı-tatlı sürüşler dilerim. Bu sıralar bisiklet alacağım, bütçeme göre epeyce araştırma sonucu Salcano City Sport 40' da karar kıldım; fakat tek sorun, boyum 172 cm, acaba bana büyük mü olur merak ediyorum. Sizdeki 20" ise kesin büyük olur ama 18" ise görüşleriniz merak ettim.

• Beğen
Hayirli olsun.
Dag bayir gezmeyecekseniz daha disli bir lastik sizi daha yorar.
Uzerindeki lastik iyidir kalite olarak.

• Beğen
Daha önce konuyu görmüştüm ama dikkat etmemişim şimdi farkettim selenin yüksekliği oldukça sıkıntılı bu pozisyonda PEDALA kuvvet uygularken eklemlerinizi aşırı derecede zorlar ve sık sakatlıklar yaşayabilirsiniz.

• Beğen
@7haiku
20" sizin icin buyuk olacaktir. 18" uygun. Gene de almadan once denemenizde fayda var

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
İyi günlerde kullanın boyunuzu bilmiyorum yalnız sele epey aşağıda gibi sanki bu şekilde çabuk yorar sizi Kazasız pedallamalar

• Beğen
Bende bu modelden almak istiyorum inşallah bir sorun yaşamam

• Beğen
Geri