Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2015 salcano xrs030 tiagra sarı – siyah

Scudo
Decathlon da ki yol ayakkabısının tabanı yumuşak biraz onla az da olsa yürünür .Yürümek kale çok zarar veriyor bir de tabanlar çok sert olduğu için ve kalden dolayı ters topuklu ayakkabı gibiolduğu için yürümeye elverişli olmuyor yol ayakkabıları

@Onur GEBEN carraro salcano ve mosso arasındaki farklar neler ? Hepsinde tiagra var kadroları farklı sadece .Neleri farklı hangisi en iyisi acaba ? :)

@mehmet ulaş iyi olur çünkü yıllar sonra yeni bir bisiklet aldım ucuz bir bisikletle başladım tekrar önceki bisikletim gerçekten berbattı coranna spear diye bir markaydı şimdi salcano aldım daha yeni bugün onuda ucuz seçtim 249 tl salcano excel. 350 tlden düşmüş kampanya varmış.

ve tavsiye ederim bu fiyatlar için bence ideal bir bisiklet ;)

@hufucu anladım usta kaliteli bi ayakkabıda öle olmaz o zaman zaten onu giyip sadece bisiklet sürücez sıkıntı olmaz :D

@newhidalgo hayırlısı olsun :) Aramıza bir pedalşör daha katıldı :D

Hobi amaçlı kullanmak için kötü diyemeyiz ama sportif kullanışlarda ayakkabı fazla esnememeli gücü pedala tam olarak aktarabilmek için.

• Beğen
Tepkiler: mehmet ulaş
hayırlı olsun,güzel bisiklet edinmişsiniz
keyfini çıkarın

• Beğen
Tepkiler: iogee
Onur bey, öncelikle hayırlı olsun diyor, kazasız ve keyifli, bol pedallar diliyorum :) duvar askısının aynısını ben de kullanıyorum. yaklaşık olarak 10 cm civarında kısalttım demirciye. böylelikle duvarla arasındaki mesafede kısalmış oldu. size de tavsiyem, gidonun duvarla arasındaki mesafesini ölçüp, sağa sola çevirerek tabii, ona göre kısalttırmanız olacaktır. zira hem görsel hem de yer kaplaması açısından faydalı ;) bisiklete gelecek olursak; kadrosunu çok beğendim, renkler zaten tartışılmaz, kişiye göre değişir sonuçta :) tiagranın şöyle bir güzelliği var bu markada; aynakol bildiğim kadarıyla 50-34. bu da bence şehiriçi, hobi kullanıcısı için gayet uygun ve sizi mutlu eder. şahsen ben 53-39 sram apex i 50-34 ile değiştirmek istiyorum mesela :) caanım İstanbul fotolarıyla biz Ankara'lıları mest ediyorsunuz walla...

@hufucu

tabi kardeşim
@erphan

Ankara'ya çok selam öncelikle. Ayna kol sanırım özelliklerini yazan yerde 52t/39t diye yazıyor. Bakalım zorlayacak sanırım başta. Ayrıca duvar askısı için önerinizi düşüneceğim. Güzel olabilir. :)

@Onur GEBEN Teşekkürler şu havalar düzelsin bir an önce

Hayırlısı olsun Kazasız belasız kullan.. Aramıza Hoşgeldin :))

@Onur GEBEN
hobi kullanıısı için, aynakolun 50-34 olması, hatta rubledeki en büyük dişlinin en az 28 olması bence en makulü. tabii bu; yaş, performans, yol ve arazi şartlarıyla da alakalı... duvar askısı konusuna gelince; bu askılar hertürlü bisiklet için standart yapılmış. mtb nin gidonu daha geniş olacağı için, yol bisikleti takıldığında duvarla rasında 10-15 cm boşluk kalıyor. demirci, bu boşluğu kesip, tekrar kaynak yaptığında(tabii ki zımpara da yapıp) cuk diye duvara yapışıyor bisiklet. kesinlikle tavsiye ediyorum. hıı, ama, bende başka bisiklette var, değişmeli takacağım diyorsanız o zaman i değişir :) hoşça kalınız...

@erphan

Aynen hocam ama bende Merida var kelebek gidonlu garajda ama içeriye alırsak sorun olabilir. :)

örnek başka açıdan İstanbul

Dosyalar

• IMG_5100.JPG
    IMG_5100.JPG
    127,5 KB · Okunma: 73
@Onur GEBEN
yapmayın ya hu, depreştirmeyin İstanbul özlemimi... ne güzel bir şehir, ne hoş bir foto, ne yakışıklı bir bisiklet böyle... kazasız, güzel günlerde pedallayın.

Hayırlı olsun, donanım ve kadro olarak gayet yeterli bir bisiklet. Konuyu ilk okuduğumda "kadro çöp, kaka"cıların burayı basacağını düşündüm o yüzden yorumları okumakta tereddüt ettim iyi ki bu tarz yorumlar yok. Sarı siyah iyi bir tercih. Güle güle kullanın.

Hayır bisiklete o sizin dediğiniz yorumları yapanlar da sanırsınız ki yıllık 20k km geçiyor ve hayatları kamplar da ve yarışlarda geçiyor :)

Öyle forumun yarısı Tour de France'de sarı mayo giyiyorya :)

Ben bugün bir kaç yerde daha söyledim tamamen benim şahsi düşüncem bir kişi sporcu değilse 3000 tl üstünde ki bisiklet bence o kişiye haramdır.

• Beğen
Tepkiler: Gjankrow
Bisiklet mağazasında ki arkadaşın yalancısıyım "elinizde ki en pahalı yol bisikletini istiyorum" şeklinde gelenler bile varmış :)

Hhahah en iyisi değil en pahalısı olsun.Yazık günah gerçekten.Spor yaptığım sıra da klüp de 4 bisiklet hariç geri kalan bisikletler Sora kollara sahipti.

Geri