Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2015 SCOTT SPEEDSTER 20 vs. TREK 1.2 2015

Tepki
0
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar nacizene fikirlerinize ihtiyacım var. Boyum 1.60 ve 52cm kadro boyu olan bir bisiklet arıyorum. Bu 2 model arasında kaldım. 2015 SCOTT SPEEDSTER 20 54 cm kadro boyu var. TREK 1.2 2015'in ise 52 cm kadro boyu mevcut. Komponent açısından bakarsak beynim scott diyor ama kalbim trek... :) lütfen sizde düşüncelerinizle bana rehberlik ederseniz çok memnun olurum.Şimdiden teşekkürler.

2015 SCOTT SPEEDSTER 20
(link)
TREK 1.2 TURUNCU

(link)

Scudo
Eğer bu parayi odeyecekseniz, boyunuz da yazdiginiz ise iki kadro da size uygun değil. Scott donanim olarak elbette daha iyi, bu ekipmanlarla scott in 50 size ini bulursaniz daha uygun olacaktır hatta 48, bu fiyata başka marka da mevcut ama sora li Treki kesinlikle almazdim bu paraya

• Beğen
Tepkiler: Osman Yener
Boyum 1.72 scott speedster s10 kullanıyorum ve kadrom 54cm'lik. Ben bile en dip sınırına çok yakınım siz kesinlikle 54 kadro düşünmeyin.

Trek fx 7.4 n maşa karbon olmasının dışında ön aktarıcı acera arka aktarıcı deore 3000 tl bisikleti pahalı yapan özellik nedir.kadromu
Benden çok tecrubeli üstadlar vardır lakin kadro seçiminiz çok yanlış

Boyum 1.72 falan bugün Scott S20 54e baktım. bana büyük oldu. S mi XS mi almalıyım karar veremedim ikisi de yoktu.

ben olsam scott alırdım yalnız 54 kadro size büyük gelecektir hatta 52 bile büyük gelebilir

image.jpg

Binerek bakmanda fayda var ama forumda önerilen boy- kadro boyları

Trek tamam ama Scott hafife alınacak bir marka değildir. Sora sistem için Trek 'e 3878 TL vermektense tabiki 105 setli Scott Tercihim olurdu.

Geri