Scudo Sports

2015 sedona 840 geldi

Scudo
@YasinGNC kazasız belasız ağız tadı ile binersin inşallah hayırlı uğurlu olsun ;)

Not: Yukarıdaki dua içine patlaksızda yazacaktım ama olmıyacak duaya amin denilmez :)

Hayırlı olsun. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..:)

Kazasız, belasız pedallamalar. Hayırlı olsun. Bir sorum olacaktı; nereden? ve ne kadar? fiyata aldınız acaba.

Hayırlı olsun.

Bi iki gün önce dağıtıldı 840 lar. Bende 940'ın gelmesini bekliyorum. Hayırlı olsun.

Fren performansı hakkındakı görüşlerinizi bekliyorum

@inndream Teşekkür ederim. Lastik patlağı da olsun varsın :)

@ekren gökhan Teşekkür ederim.

@NedensizPostalar 2013'den beri ara ara girip bakarım. Sizi de buralarda görmek oldukça güzel :)

@Osman Tuğrul Yalova Gizem Bisiklet'ten aldım. 2bin TL'ye denk geldi açıkcası. @mtb_rider isimli arkadaşın bahsettiği kur olayından haberim yoktu. İsterdim ki çok daha ucuz olsun ama fiyatı konusunda da bir pişmanlığım yada yakınmam yok açıkçası

@1dost Teşekkür ederim.

@mtb_rider Daha önceden 2013 Sedona 731 kullanmıştım. Üzerlerinde aynı parça var. Daha arazide zorlama fırsatım olmadı ancak genel olarak frenlerden memnunum. Bu arada 940'ı sizde Gizem Bisikletten alacaksınız yanlış bilmiyorsam. Engin abi ile muhabbet ederken adınız geçmişti :)

@YasinGNC

Evet. Bisiklet alacaksam başka bir yer tercihim olmaz. Yer yüzünde işini hakkı ve samimiyeti ile yapan nadir esnaflardandır Engin abi ve oğlu Ergin

Teşekkürler güzel yorumlarınız için. Dün hafiften ilk bakımını yaptım, sildim temizledim frenleri ayarladım. Yakın zamanda daha temiz net fotoğraflar çekip koymayı düşünüyorum :) Bu arada genel düşüncelerimi okumak isterseniz buraya göz atabilirsiniz. (link)

3 gun once arkadasim aldi cok guzel bir bisiklet
Hayirli olsun gule gule pedallayin

Hayırlı olsun :) bende almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum sedona ve merida Arasında kaldım aslında Giant diye düşünüyordum ama buralarda bulamadım mecbur sedona ve meridaya kaldım sizce hangi marka ?

Çok şık duruyor, keyifler pedallamalar.

Güzel yorumlarınız için teşekkürler.
@EmreRaft oldukça geç bir cevap olabilir ama; ben fiyat / performans için Sedona tercih ederim. Doların yükselişi çok fazla etkiledi.

Maşallah hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin

• Beğen
Tepkiler: YasinGNC
harika.
güle güle kullan dostum. tekerine taş değmesin :D

• Beğen
@YasinGNC gule gule kullanin. Ben de 840 almayi dusunuyorum. Performans olarak nasil. Carraro 1027 ile sedona 840 arasinda kaldim. Sedona mi carraro mu daha iyidir.

Güzel bisiklet hayırlı uğurlu olsun renkleri güzel sağlam bir duruşu var

• Beğen
Geri