Uzun bir arayış ve beklemenin ardından istediğim bisikleti almış bulunuyorum. Beni her gün ev - iş arası taşımayı ihmal etmiyor. Hafta sonları da tur yolları gözüküyor
@NedensizPostalar 2013'den beri ara ara girip bakarım. Sizi de buralarda görmek oldukça güzel
@Osman Tuğrul Yalova Gizem Bisiklet'ten aldım. 2bin TL'ye denk geldi açıkcası. @mtb_rider isimli arkadaşın bahsettiği kur olayından haberim yoktu. İsterdim ki çok daha ucuz olsun ama fiyatı konusunda da bir pişmanlığım yada yakınmam yok açıkçası
@mtb_rider Daha önceden 2013 Sedona 731 kullanmıştım. Üzerlerinde aynı parça var. Daha arazide zorlama fırsatım olmadı ancak genel olarak frenlerden memnunum. Bu arada 940'ı sizde Gizem Bisikletten alacaksınız yanlış bilmiyorsam. Engin abi ile muhabbet ederken adınız geçmişti
Teşekkürler güzel yorumlarınız için. Dün hafiften ilk bakımını yaptım, sildim temizledim frenleri ayarladım. Yakın zamanda daha temiz net fotoğraflar çekip koymayı düşünüyorum Bu arada genel düşüncelerimi okumak isterseniz buraya göz atabilirsiniz. (link)
Hayırlı olsun bende almayı düşünüyorum ama karar veremiyorum sedona ve merida Arasında kaldım aslında Giant diye düşünüyordum ama buralarda bulamadım mecbur sedona ve meridaya kaldım sizce hangi marka ?
Güzel yorumlarınız için teşekkürler. @EmreRaft oldukça geç bir cevap olabilir ama; ben fiyat / performans için Sedona tercih ederim. Doların yükselişi çok fazla etkiledi.
@YasinGNC gule gule kullanin. Ben de 840 almayi dusunuyorum. Performans olarak nasil. Carraro 1027 ile sedona 840 arasinda kaldim. Sedona mi carraro mu daha iyidir.