Scudo Sports

2015 sedona 840 geldi

Güle güle kullanın. Görsel anlamda, Sedona'nın en beğendiğim kadrosu. Yalnız şu 10. yıl logosu büyük görgüsüzlük. Biraz daha düşünseler nazar boncuğu koyacaklarmış.. Kazasız belasız keyifli sürüşler

Scudo
Bende sedona 940-840 arası kaldım hangisi arazide daha iyidir süspansiyon-fren vs.

@YasinGNC Allah mavi yeşil yollarda bol bol pedallamayı nasip etsin.

• Beğen
Tepkiler: YasinGNC
@statistician Daha önceden hiç Carraro kullanmadığım için karşılaştıramam. Ben 840'dan oldukça memnunum. Elcikler, pedallar, sele gibi basit noktalarda çoğu orta seviye bisiklette olduğu gibi bunda da ucuza kaçılmış elbette. Bu konuda ufak bir yazım vardı. (link) buradan bakabilirsiniz :)

çok güzel görünüyor gerçekten bol pedallamalar :)

@oguzhan0101 Boyunuza göre hangisi iyiyse onu alın derim. :) 940 haliyle daha büyük. İnternette 26, 27.5 ve 29" karşılaştırmaları var. Onları okumanızı tavsiye ederim

Güzel yorumlarınız için teşekkürler.

2 gün önce arka lastiğim patladı :eek: Bisikletçiye götürmek istemeyip yama seti, yedek iç lastik vs. ıvır zıvır sipariş ettim. Bugün tamir edip tekrardan yola çıkabileceğim :)

hayırlı olsun güle güle kullanın

hayırlı olsun kardeşim inşallah bizde alacağız şu hırsız korkusu bitirecek beni dışarı çıkarmaya korkar oldum nasıl bir ülkeye döndük

kadro renk uyumu guzelmiş kazasız belasız pedallamalar :)

süpermiş hocam bisikletin hayırlı olsun :)

Geri