Yol ile 4 ayda 1600 sehir bisikleti ile 5 ayda 1200 km civarlarin da bu sene daha fazla turlara katilarak daha fazla kilometre yapicam hafta da 250 350 yaparim diyorum. Sagligimiz ve hava sartlari el verirse.
Yeni topladığım bisikletle 19 temmuzda antreman yapmaya başlamışım. Ve vakit buldukça antremanlara çıktım. Ağırlık veremeyince düşük kalmış. 5 ay için 574 km.
Km sayacı takmadığım için net bir Km söyleme imkânım yok.
Lâkin; Gittiğimiz güzergâhlara bakıldığında 2015= en çok 250/300 Km diyebiliyorum.
Esen kalın.
Her yıl 5000 km min. hedefi koyuyorum ama 2 yildir 3500 km civarinda kaliyorum
Neyse! Yazlari gunler uzayinca sabah erken, kışları da yeni kesfettigim gece suruslerini aksatmazsam belki 2016'da 5000 km yillik hedefimi yakalar ve gecebilirim
Gunluk hayatıma ve ise gidis gelisime bisikleti dahil edemeseydim yilda 1000 km zor gorurdum herhalde
Ben zaten hobi surucusuyum butce kisitli
Her kosulda MTB, SPD ayakkabi yok, fit bisiklet giysisi yok... Daha ne olsun zaten
@ggyiss beyfendi siz foruma polemik yapmak için mi üye oldunuz?1 yılda kat edeceği mesafe için kendisine belirli bir hedef koyan kişi küçük hesaplar yapıyor öyle mi? Buna küçük hesap gözüyle bakan adamın bisikletine takacağı 50-60 gramlık km saatinin ağırlığını dert etmesi çok büyük , yüce bir hesap olsa gerek!