Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2016 Bahar Klasikleri

• Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç tarihi
Merida'da kaza yapıp o karbon jantı ortadan ikiye ayıran kimdi. Orada bir aracın aynası kırıldı ancak ne olduğunu tam anlamadık. Bir an acaba çin işi karbon jant mı kullanıyordu dedim :)

Scudo
Sagan'ı anlarım da Cancellara'da nasıl bir bisiklet kontrolü var ya :O Gaviria'yı sanırsam Avermaet düşürdü :(

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/l/t1.0-9/722_10153980787909763_8891002231340051535_n.jpg?oh=639b43b4e9d11ea5ee72a744a96a78cf&oe=5751286B

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
Demarenin hile yaptığı iddia ediliyor. Strava kayıtları sızmış. Kazada yarım dk kadar kaybetmiş. Sonra cipressada en iyi tırmanan olmuş. Cipresayi aslinda en iyi , kaçan visconti geçmiş fakat strava kayıtlarında demare ondan 7 saniye daha iyi zaman yapmış gibi görünüyor.. Takım arabası tarafından çekildiği iddia ediliyor.
(link)

@x-rayted birkaç sporcu da gördüğünü iddia ediyor bakalım ne olacak eğer strava kayıtları ve sporcu şahitlikleri kabul edilirse diskalifiye edilir ve Swift kazanır :) Şuanda SKY da çalışmalara başlamıştır :D

bu yarışı biraz kısaltsınlar diyecem de o da olmaz adını da değiştirmek gerek, bir sprint finişi için 290km pedal basmaya ne gerek var ki :komik:

@Onur Ali İmren yetkili bir kurum sayılmıyor ama bir kanıt sayılabilir zira gps verisi çok gerçekçi bir sonuç ortaya koyabilir. Kaza yapan ve geride kalan bir sprinter; yokuşu pelatonla çıkan iyi bir tırmanışçıdan daha iyi çıkıp pelatona yetişiyorsa bunda da bir bit yeniği aranması normal :D

• Beğen
Tepkiler: x-rayted
@Özgür R bu foto San Remo'da çekilmemiş yanlış olmasın, yine İtalyanlar milleti trollüyor :D

• Beğen
Tepkiler: Özgür R
@taner07 tabii ki dedikleriniz doğru görünüyor ama, bana kalırsa hatırlarsınız fransa bisiklet turunda dimension data anlık verileri veriyordu. O şekilde bir sistem kurulmadan strava gibi "sosyal" programların 1. tanık olarak görülmesini doğru bulmuyorum. Bunun dışında, hile yapanı sevmeyiz tabii.

Bende merak ettim bakalım.

@Onur Ali İmren birinci tanık o değil zaten; Tinkoff sporcusu Tossato (ki kendisi pelatonda saygı duyulan bir adamdır) ve Astana'dan Capechi'nin şikayetleri. Bu adamlar biz gördük, tutunarak çıktı dediler. Ondan sonra da strava verileri görülünce ortalık karıştı :harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: Onur Ali İmren
@Tolga Çelebi Tolga hocam Demare'yi severim Swift'in önünde kazanmasına üzülmedim, Swift'in gücü yetmedi yapacak birşey yok:) Ama arabaya tutunma konusu hoş olmadı..

Herkes Gavira düşmese Cancellara ve Sagan alır gibi yazıyor ama Gavira düşmese bile bu iki isim sprinterlere dayanamazdı...

@taner07 bu görüntünün 1 saniye öncesi sagana daha yakinken kaza yukaridan görüntüye bi bak derim abi :) @Murat A sprintciler bir sekilde sprinte erken kalkti. Uzun bir sprint olacakti. Kristoff bile sprintin yarisinda tükendi. Sagan'in en az bir Ben Swift, Demare kadar sprint atabildigini dusunuyorum ben. Dogru pozisyon ve zamanlamayla yapamayacagi is degildi

• Beğen
Tepkiler: Murat A
sagan hangi sprinti aldı ki bunu alsın yahu, tamam sempatik, şebelek bir adam da biraz fazla abartmıyormusunuz bu saganı

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Onur Çakmak
Abarti degil de adamda enteresan bir patlayici guc var. ve uzun sure surdukten sonra da yapabiliyor bunu. Elbette kittel cavendish greipel kalibresinde bir adam degil ama takimi hic yardim etmeden baska takimlarin trenlerinin arkasinda gelip biseyler yapmaya calismasi bence takdir edilmesi gereken birsey. Hayatinin hatasini tinkoffa transferi ile yapti bana kalirsa.

• Beğen
Tepkiler: Fırat Y.
Geri