Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2016 Bahar Klasikleri

• Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç tarihi
Bu arada şaka yollu da olsa Sep Vanmarcke'ye haksız ve gereksiz yapılan ithamlar bence yanlıştı; ekranda görünmediği zamanda çalıştığını anlayamadan adama hiç çalışmıyor demek sonrasında adam öne gelince de şimdi geri çekilir deyip her seferinde yanılmak bile Sarper ve Berkem'i durdurmaya yetmedi :D Birini sevmeyebilirsiniz ama böyle de yalan yanlış söylemlerle belirtilmez bu :koptum::koptum: Sep Vanmarcke aldığı sonuçlarla bütün nefret edenlerine cevapları göndermeye devam edecek, izlemeye devam edin :komik::komik:

Scudo
@taner07

Hocam Eurosport spikerleri hiçbir tahmini öngörüyü tutturamıyor ki. Geyik yapıyorlar yarış boyunca.

https://pbs.twimg.com/media/CfIIEknUAAEpTL8.jpg

@Ahmet Onur Çakmak

adam beleşe üçüncü oldu yahu
ne diye ağlamış ki ne yaptı ki daha üste çıksın diye adam

Hani devamlı biz kaçış grubunun kazanmasını istiyoruz diyen Eurosport ekibi, aslında Cancellara'nın kazanmasını istediklerinden ve Cancellara Sagan'a yetişemeyince hırslarını Vanmarcke'ten çıkardılar. Yıllarca ekranlarda Van Avermaet ve Sagan'ın yaptıkları taktiksel hataları eleştiriyorlar fakat Cancellara'nın bugün yaptığı taktiksel hatayı halı altına süpürdüler gene.Bugün önde Cancellara olup Sagan veya Van Avermaet arkada kalsaydı, hata yaptılar takip etmeliydiler laflarını duyacakken son 10 km neredeyse Cancellara yetişemediği için Vanmarcke eleştirisi dinledik.

Yarışa gelirsek Sagan'ı tebrik ediyorum,çok güçlüydü, doğru yerde hamle yaptı ve kazandı. Cancellara son senesinde bile podyum yaptı,çok büyük bir şampiyon seneye onu gözlerimiz çok arayacak.Bu arada Etixx ne yapıyor gene anlamadım..

@Ahmet Onur Çakmak Yıllarca bunu iyi niyetle söyledik bazen eleştirdik ama sonra biz takım tutuyor olduk, başkaları kaçış grubunun kazanmasını isteyen gerçek sporsever oldu:)

Eurosport kadrosu Tinkoff'lu :)

Yalnız o geyikler olmasa yarış çekilmez,bunu gözardı etmeyelim.

yok yok bazıları kayırılsın zaten.. spartaküsten bahsediyoruz yahu burada

Velogames'de puanlar açıklandı; sayın @Özgür R bey 120 puanla Ronde'de en çok puan alan yarışmacı oldu tebrikler :komik::komik:

Puanlar geç işlendi Özgür etabı da alamadı, Bisiklet İdman Yurdu etabı da almış hahah trollendim resmen :komik::komik:

DÜZELTME: 341 puanla Bisiklet İdman Yurdu lider, Emre 340 puanla ikinci sırada :harika::harika:

Ben domestik sebeplerden maalesef son 60 km yi izleyemedim. Cancellara finişe 130 km kala büyük kazada düştü epey zaman kaybetti. Sagan da düştü mü göremedim. Spartakus orada zaman kaybetmese kazanır mıydı acaba?

@x-rayted

Cancellara düşmedi galiba ? Düşse de onu etkilemedi zaten pek. :)

• Beğen
Tepkiler: taner07
Balon sprinterler patladı gitti. E kolay değil yatıp sprint atmak, Greipel e helal olsun adam sprinter ama cesareti ile takdir topluyor. Fakat bazıları var ki beleşe yarış kazanıp ortalıkta dolaşıyor.

Bugün Wanty'den Claeys 9. oldu ve stravaya da ürettiği güçle birlikte sürüşünü paylaştı. Yanlış olmasın 6 saat boyunca ürettiği ortalama güç 276 WATT!!

(link)

o kadar olsun taner ya :)

ben amatörüm, 4 saat boyunca 270 de ben yapmışım:p

(link)

@Ali Demir

Hocam forumda bir yarış yapsak sen 10 dakika farkla yarışı alırsın :)

• Beğen
Tepkiler: taner07
Geri