Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

2016 Bahar Klasikleri

• Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç tarihi
@taner07 En son FM oynarken bu kadar kafa yormuştum o da 10 sene önceydi :)

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Scudo
Benoot yarışı istiyor ama kopamadı bir türlü.

Avermaet gidiyor ama Terpstra arkada Gaviria için çalışıyor, sprint istiyorlar...

Bryan Coquard'a acidim. Jens'i gormedi, tam sevinmeye basliyodu ve gecildigini farketti. :))

Coquard acemiliğinin kurbanı oldu orası ayrı ama Avermaet'a çok üzüldüm ya, korkak yarışmadı yine bastı gitti 9 km kala ama işte gücü yetmedi. Bu arada ETIXX taktik hatalar yapmaya devam ediyor, bu kadar güçlü bir takım nasıl yarış kazanamıyor sorusunun tek cevabı yapılan taktik yanlışlar; ilk defa klasik koşan Gaviria'ya güvenip diğer takımlar için çalıştılar; Lotto gibi çok kalabalık bir takım varken yaparsın atağını onlar takip eder sen niye çalışıyorsun ya...

@taner07

Coquard fiziğine göre çok iyi işler yapıyor,geçen sene Tour'da 21.etapta yine bir Lotto'lu olan Greipel'e kaybetmişti :)

Gaviria pozisyon alamadı resmen,çok erken sprint attı. Bana da bu yarıştan puan gelmedi :)

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
DDV sonrası velogames puanları açıklandı, yarı klasik olması sebebiyle kazanan Debuşere sadece 25 puan getirdi:harika::harika:

Harelbeke kadroları belli oldu arkadaşlar, yarı klasiklerin en önemlilerinden, Ronde ve Paris_roubaix'nin kriteri sayılabilecek bir yarış, bu yarışta ki performans Ronde'yi çok etkiliyor.
Sagan, Tom Boonen, stybar, Tepstra,Kristoff,lars Boom,Demare, Van Avaermaet,Boasson Hagen,Ian Stannard,Kwiatkowski,Elia Vivani, Sep VanMaercke, Tabi ki Cancellara ve Stijn Devolder ve Pozzato ilk göze çarpan isimler.
Yarışın kralı Tom Boonen 5 defa kazandığı bir klasik, tabi Boonen eski günlerinde değil belki sadece paris-Roubaix ye odaklanıyor geçen sene ki sakatlık onu tedirgin etmiş olabilir,3 defa kazanan Cancellara ise yine aynı sorundan muzdarip,Harelbeke de kazan yapan Fabian klasikleri kaçırmıştı. Degenkolb yokluğundan iki isimde çok istekli olacaktır sprinte kalırsa sürpriz isimler de yarışı kazanabilir fakat kaçış yapacak kişiler ve yerler zaten belli.
Yarış 200 Km , sprint sevmeyen sporcular sektörlerde far yaratması gerekiyor özellikle12. sekötr olan Paterberg ve ardından 13. sektör Oude Kwaremont atak için çok uygun ve yarışın patlayacağı yerler, bitişe 20 km kalması ise solo kaçışları daha uygun hale getiriyor.

@Sinan Uyar Amateur Cyclo Sportif mi Sinan bey? Katılma kuralları ayrıntılar nedir? yakında bende düşünüyorum bir kaç sezon sonunda.

Bugun twitterda roubaix'in yarisin basindan itibaren yayinlanacagini soyleyen bir tweet okudum acaba dogru mu? Bilgisi olan var mi arkadaslar

@anıl şentürkk Çok zor daha hiç baştamn sona yayınlanmadı, tabi diğer eurosport yada yerel kanalları bilmiyorum. Genelde son 150 Km de yayına başlarlar.

@Hasan Saylık yaris bisikleti ve kask olmasi sarti var. sartlar kati degil yani:)
evet amator bisiklet yarisi olacak. start sabah 7 ile 9 arasi. herkezde cip var, önemli olan en kisa surede bitirmek.

@Sinan Uyar Sürekli takip ettiğim bir konudur Ronde Cyclo sportif, videolaro çok izledim, sele altı çantayla vs her türlü yarışan sporcu var, sanırım çok kalabalık izdiham oluyormuş sporcular parçalar halinde start alıyormuş. Demek istediğim katılım için gerekli belge, başvuru parası vs. anlamında neler yapıyoruz, vizeler serbest olsun gelecek sezon planlarıma yüksek oranda katıcam. Bir arkadaşım vardı 19-10 saatte bitirdiğini söylüyordu.

@Hasan Saylık her hangi bir belgeye ihtiyacin yok.
kayit icin €30 ve cip €10 (cip i geri verdiginde €10 geri aliyorsun)
yaris parkurunda 20 den fazla kamera ve fotografcilar va ve kadro numarani vererek film ve fotolarini alabilirsin.
yanilmiyorsam 3 tane yemek mola yeri var. muz, sport icecek, kek, vb..
parkurda bircok yerde teknik yardim yerleri var veya verilen telefon numarasi ile yardim cagirabilirsin. sadece malzeme parasi ödüyorsun.
yaris sonrasi herkeze performansinin bir dökümü veriliyor.

bu yarisa katilim 16bin kisi. yaklasik 9bin kisi yurt disindan geliyor. kayitlar 1 ay icerisinde doldu.

• Beğen
Tepkiler: taner07
@Hasan Saylık (link) sanırım eurosport bu sene ilk defa yayinlanacak , bakalim spikerler ne yapacak o kadar saat:koptum:

Geri